שאלה לגבי העברת אימונים אישיים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי העברת אימונים אישיים.
    אור
    16/10/2014

שלום רב,שבוע שעבר סיימתי קורס מדריכי כושר וטרם מצאתי עבודה במקצוע אבל עולות לי מספר שאלות שעדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית עבורם:
    קודם כל לפני שאתחיל לאמן במקום מסודר האם יש לי אפשרות להעביר אימון אישי לבן אדם שמעוניין? אם כן מה הקריטריונים?האם אני חייב להעביר אימון אישי רק בחדר כושר מסוים שאעבוד בו או שכל חדר כושר שהמתאמן מנוי בו? למי צריך להודיע שאני מעביר אימון אישי ומהם הסכומים של האימון שהחדר כושר אמור לקחת (במידה ויתאפשר)? האם חדר הכושר קובע את עלות האימון או שאני אמור לקבוע? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לגבי העברת אימונים אישיים. - תגובה

ד''ר איתי זיו
    20/10/2014

1. אימונים אישים בחדר כושר זה או אחר מצריך תשלום עמלה מסויימת לחדר הכושר. במקרה הטוב 30-40 ₪ במקרה הפחות טוב.. כמו ברשתות הגדולות עשוי להיות התשלום - 80-150 ₪..................... חדר הכושר הנו הבעלים לכן הוא קובע מה המדיניות במקרים אלה.
    2. אם הנך מאמן באופן עצמאי אין שום חובת דיווח והנך מנהל את כל העניינים לבד. הגבייה , הביטוח וכדומה.
    3. הנך יכול להעביר אימונים במועדון ובחוץ גם. אין שום מחויבות במקרה זה להיות במקום אחד בלבד.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו