ספיניג - שריפת קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספיניג - שריפת קלוריות
    חסוי
    21/04/2008

שלום ,אני מתאמנת ספיניג כבר שנה וחצי , קנייתי שעון דופק וכיוונתי אותו ע"פ נתוני : גיל 18 , משקל 65 וגובה 172 , במהלך השיעור אני עובדת חזק מאוד , מוציאה את המקסימום מכל אימון , ושורפת רק 420 +- קלוריות , לעומת זאת חברתי בת 29 שוקלת 70 גובה 176 שורפת 800 קלוריות ומתאמנת חלש מאוד לעומתי? מדוע? וכיצד אני יכולה להגיע לשריפה של 800 ואף יותר ? יש לציין שאני נמצאת תמיד על עומסים ומפיקה את המיטב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספיניג - שריפת קלוריות

הוספת תגובה

• שריפת קלוריות בשעור ספינינג

עופר קיס
    21/04/2008

רמת הקושי איננה מדד להוצאה קלורית כיוון שאדם ברמת כושר גופני גבוהה יחוש קל יותר ויבצע בדופק נמוך יותר את אותה העבודה לעומת אדם שלא בכושר וההוצאה האנרגטית של שניהם תהיה שווה ( אם העבודה והמשקל שוים) אי לכך ובמידה שואת וחברתיך אכן הזנתם את הנתונים הנכונים
    בשעונים שלכם, יתכן וחברתך ברמת כושר גופני הרבה יותר גבוה ממך , גם מבצעת יותר עבודה וגם פחות קשה לה. אם ההנחה של איננה נכונה, אז תתכן טעות קפי הנראה בשעון שלך 0 אם את בכושר טוב ההוצאה בשעת אימון תהיה בערך כ 600 ומעלה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להפך

חסוי
    21/04/2008

חברתי בכלל לא בכושר , היא הלחה עם האימונים לפני חודש וקצת ואני כבר שנתיים מתאמנת , רק שעכשיו רכשתי שעון והתוצאות מאכזבות.
    לי ולה יש את אותא השעון , אותה החברה , והתוצאות שונות לחלוטיין ומאכזבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו