מתוסכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכל
    שלום
    01/11/2014

אני מתאמן מזה כחודשיים וחצי באימוני שכיבות שמיכה כל יומיים. כל אימון שלי נמשך כ15 דקות, כאשר אני עושה סטים במרווחים של דקה. בסוף כל אימון החזה היד האחורית והכתפיים מותשים ואני לא יכול לעשות עוד אחד אפילו, וכל השרירים מנופחים מאוד. אולם לא חלה שום עלייה במסה והשרירים לא מתחזקים( מבחינת סיבולת הם השתפרו). אני משתדל לאכול הרבה חלבון לאורך היום וטונה אחרי האימון. אני לא יודע אם להמשיך, אני ממשיך להיראות נורא נורא שחיף ללא שרירים ואני לא יודע מה לעשו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכל

הוספת תגובה

• מתוסכל - תגובה

ד''ר איתי זיו
    01/11/2014

הערותי...
    1. שכיבות סמיכה כתרגיל עיקרי לא מספיק על מנת להעלות מסת שריר. ניתן כמובן להשיג תוצאות לא רעות אך הדבר מצריך היערכות מתאימה: תרגילים בדרגת קושי גבוהה, תזונה קפדנית ועוד.
    2. ללא העלאת כמות הקלוריות בתפריט היומי לא ממש ניתן להעלות מסת השריר. ניתן להתאמן מדי יום ומסת השריר לא ממש תעלה. בנוסף, יש צורך באימוני התנגדות משמעותיים ייותר ולא רק שכיבות סמיכה.
    3. מציע לפנות בהקדם לאיש מקצוע שיבנה תוכנית אימונים ותזונה מסודרת.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו