שאלה לאיתי זיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לאיתי זיו
    רמי
    09/11/2014

לאיתי אני מדריך כושר

למדנו בקור לעשוטת כל שריר פעמיים בשבוע

בחדר כושר אני רואה המון מתאמנים שמצבעים עבודה של פעם בשבוע על כל שריר ומתקדמים ועושים יותךר סטים לכל שריר

למי מתאימה עבודה מסוג זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאיתי זיו

הוספת תגובה

• לרמי

ד''ר איתי זיו
    12/11/2014

הפעלה של שריר פעם בשבוע בלבד! מצריכה תוכנית אימונים המחולקת ל- 5-6 חלקים. או אז אותו שריר מופעל באמצעות 20 סטים לפחות באימון. הדבר מתאים ממש למקצוענים ולא למתאמנים ממוצעים.
    כמו כן, העצימות של האימון הנה מאורה להיות מאוד גבוהה על מנת שתהליכי פיצוי היסף יבואו לידי ביטוי.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיתי

רמי
    13/11/2014

עליי אישית.זה עובד בתור מאמן הייתי רוצה שתיתן לי כללים איך אני יודע על מי זה יכול.לעבוד גם ולמי לא כדאי מה הרמה שבה ניתן לנסות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

רמי
    19/11/2014

איתי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו