היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    אורי
    27/05/2007

אני אחרי ניתוח מתיחת בטן והייתי רוצה להתחיל לחזק את שרירי הבטן איזה תרגילים היית ממליץ לי לעשות(בבית בלי משקולות) והאם כפיפות בטן יעזרו אני לא מצליח להגיע עד הסוף להמשיך ולעשות? או שאין בזה אפקטיביות שלא מגיעים עד הסוף? לאט לאט אני יצליח לעשות כפיפות בטן מלאות?? ותוך כמה זמן מתחילים לראות או להרגיש בתוצאות? תודה על העזרה וסליחה על מטר השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• הדרגתיות

אייל ברוכים
    29/05/2007

אורי שלום,
    אני ממליץ לך להקפיד על הדרגתיות ולהתחיל עם תרגילים פשוטים ובמינונים נמוכים וכל פרק זמן מסויים לדוגמה שבוע לעלות את מספר הסטים והחזרות, וכמובן שאתה לא חייב לעלות עד הסוף העיקר שאתה מרגיש כיווץ בשריר - תשלב גם תרגילים סטטים.
    את תרגילי הבטן אני ממליץ לך לבצע כל יום באופן מבוקר כך תוכל לראות תוצאות מהירות יותר.
    חשוב גם שתשלב פעילות אירובית ריצה/הליכה/אופניים. . . בהדרגה ובאישורו של הרופא המנתח.
    בנצלחה . . .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה

אורי
    29/05/2007

הרופא המנתח אישר לי ואף דרש! להתחיל לפתח שרירים אבל אני לא יודע איזה תרגילים לעשות אשמח אם תכוון אותי בכמה סוגי תרגילים(אם אפשר בשפה הכי פשוטה) תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק שריר הבטן

אייל ברוכים
    30/05/2007

אורי,
    כל תרגיל הכולל כיווץ של הבטן יכול לעזור לך אבל עלייך להקפיד לבצע כמה שיותר סוגי תרגילים בכמה זוויות ע"מ לגרות את השריר בצורה יעילה יותר.
    אני ממליץ לך לעיין בכמה אתרים המדגימים תרגילי בטן בסירטון/תמונה ע"מ שתוכל להבין טוב יותר כיצד התרגיל מתבצע.

בהצלחה . . .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו