מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייאורי27/05/2007
אני אחרי ניתוח מתיחת בטן והייתי רוצה להתחיל לחזק את שרירי הבטן איזה תרגילים היית ממליץ לי לעשות(בבית בלי משקולות) והאם כפיפות בטן יעזרו אני לא מצליח להגיע עד הסוף להמשיך ולעשות? או שאין בזה אפקטיביות שלא מגיעים עד הסוף? לאט לאט אני יצליח לעשות כפיפות בטן מלאות?? ותוך כמה זמן מתחילים לראות או להרגיש בתוצאות? תודה על העזרה וסליחה על מטר השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרגתיות
אייל ברוכים29/05/2007אורי שלום,
אני ממליץ לך להקפיד על הדרגתיות ולהתחיל עם תרגילים פשוטים ובמינונים נמוכים וכל פרק זמן מסויים לדוגמה שבוע לעלות את מספר הסטים והחזרות, וכמובן שאתה לא חייב לעלות עד הסוף העיקר שאתה מרגיש כיווץ בשריר - תשלב גם תרגילים סטטים.
את תרגילי הבטן אני ממליץ לך לבצע כל יום באופן מבוקר כך תוכל לראות תוצאות מהירות יותר.
חשוב גם שתשלב פעילות אירובית ריצה/הליכה/אופניים. . . בהדרגה ובאישורו של הרופא המנתח.
בנצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה
אורי29/05/2007הרופא המנתח אישר לי ואף דרש! להתחיל לפתח שרירים אבל אני לא יודע איזה תרגילים לעשות אשמח אם תכוון אותי בכמה סוגי תרגילים(אם אפשר בשפה הכי פשוטה) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק שריר הבטן
אייל ברוכים30/05/2007אורי,
כל תרגיל הכולל כיווץ של הבטן יכול לעזור לך אבל עלייך להקפיד לבצע כמה שיותר סוגי תרגילים בכמה זוויות ע"מ לגרות את השריר בצורה יעילה יותר.
אני ממליץ לך לעיין בכמה אתרים המדגימים תרגילי בטן בסירטון/תמונה ע"מ שתוכל להבין טוב יותר כיצד התרגיל מתבצע.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)