מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון באליפטיקלנופי22/04/2008
שלום, מצויה בתהליך של ירידה במשקל - מוגבלת גופנית אחרי שבר ביד, סיבוב קרסול ופגיעה בגב. ניסיתי ללכת, ואפילו לרקוד-הרגל לא מאפשרת לי.
קניתי אליפטיקל כדי לצעוד בכל זאת.
מבקשת לקבל הצעה לתוכנית של שימוש קבוע, הדרגתי וחכם במכשיר, על מנת למקסם את התוצאות.
-בת 52, ללא בלוטת תריס
משך, דרגת התנגדות, דופק...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אליפטיקל
אייל אמון23/04/2008משך, לפחות 20 דק', עלי בהדרגה 5 דק' מידי שבועיים שלושה,עד אשר תגיעי ל -45 דק',
אם את מסוגלת עד 60 דק' , בהצלחה...
שחקי עם ההתנגדות כאשר טווח עליון לדופק יהיה 130 פ' לדקה,
אין בעיה למנוחות קצרות וצבירת זמן עד אשר תבצעי ברצף במידה והכושר אינו מאפשר את העמידה באמור לעיל.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעזרתכם..ממש!
אסתר22/06/2010בת 55.כשנה סובלת מבורסיטיס חריפה-ומטופלת ללא תוצאות משביעות רצון.תרופות ,זריקות קורטיזון ,פיזיוטרפיה ודיקור.
כתוצאה מהכאב העז ואי יכולתי לעסוק בספורט -מה שהיה אורח חיי מאז ומתמיד-הפכתי לגופה נוקשה וחסרת חיוניות.זה קרוב לשנה ללא ספורט וגם ההליכה מינורית ואיטית.ניסיתי ללכת-זה בלתי אפשרי חוץ מלצלוע באיטיות.אוף!
אז קניתי מכשיר אליפטיקל ואיתו אני מתכוונת לחזור לחיים אט אט.רוצה לבקש הנחיה איך להתחיל וכיצד לייצר לי פעילות איכותית לאור נתוני הפתיחה העצובים האלה.........
בתודה אסתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוני פתיחה עצובים
עופר קיס23/06/2010הי אסתר
1. מה עם בריכה ?
2. אני מקווה שקנית את האליפטי לאחר שניסית אותו ואין לך כאבים בזמן הפעילות
3. כמו שכתבת , מתחילים לאט ומגבירים קושי ומשך אימון בצורה הדרגתית. התחילי ב 5 דקות יום כן , יום לא והעלי בין 1-2 דקות בכל אימון עד למשך שמתאים לך.
4. מה עם פלדנקרייז לשצור על תנועתיות ?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)