אימון באליפטיקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון באליפטיקל
    נופי
    22/04/2008

שלום, מצויה בתהליך של ירידה במשקל - מוגבלת גופנית אחרי שבר ביד, סיבוב קרסול ופגיעה בגב. ניסיתי ללכת, ואפילו לרקוד-הרגל לא מאפשרת לי.

קניתי אליפטיקל כדי לצעוד בכל זאת.
    מבקשת לקבל הצעה לתוכנית של שימוש קבוע, הדרגתי וחכם במכשיר, על מנת למקסם את התוצאות.

-בת 52, ללא בלוטת תריס

משך, דרגת התנגדות, דופק...
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון באליפטיקל

הוספת תגובה

• אליפטיקל

אייל אמון
    23/04/2008

משך, לפחות 20 דק', עלי בהדרגה 5 דק' מידי שבועיים שלושה,עד אשר תגיעי ל -45 דק',
    אם את מסוגלת עד 60 דק' , בהצלחה...
    שחקי עם ההתנגדות כאשר טווח עליון לדופק יהיה 130 פ' לדקה,
    אין בעיה למנוחות קצרות וצבירת זמן עד אשר תבצעי ברצף במידה והכושר אינו מאפשר את העמידה באמור לעיל.
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרתכם..ממש!

אסתר
    22/06/2010

בת 55.כשנה סובלת מבורסיטיס חריפה-ומטופלת ללא תוצאות משביעות רצון.תרופות ,זריקות קורטיזון ,פיזיוטרפיה ודיקור.
    כתוצאה מהכאב העז ואי יכולתי לעסוק בספורט -מה שהיה אורח חיי מאז ומתמיד-הפכתי לגופה נוקשה וחסרת חיוניות.זה קרוב לשנה ללא ספורט וגם ההליכה מינורית ואיטית.ניסיתי ללכת-זה בלתי אפשרי חוץ מלצלוע באיטיות.אוף!
    אז קניתי מכשיר אליפטיקל ואיתו אני מתכוונת לחזור לחיים אט אט.רוצה לבקש הנחיה איך להתחיל וכיצד לייצר לי פעילות איכותית לאור נתוני הפתיחה העצובים האלה.........
    בתודה אסתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתוני פתיחה עצובים

עופר קיס
    23/06/2010

הי אסתר
    1. מה עם בריכה ?
    2. אני מקווה שקנית את האליפטי לאחר שניסית אותו ואין לך כאבים בזמן הפעילות
    3. כמו שכתבת , מתחילים לאט ומגבירים קושי ומשך אימון בצורה הדרגתית. התחילי ב 5 דקות יום כן , יום לא והעלי בין 1-2 דקות בכל אימון עד למשך שמתאים לך.
    4. מה עם פלדנקרייז לשצור על תנועתיות ?
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו