לשרוף שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרוף שומן
    אנונימית
    24/11/2014

היי, אני בת 20. המשקל שלי תקין ואני מאוד אוהבת את הגוף שלי אבל דבר אחד קטן ומעצבן מפריע לי- השומן בבטן. אני רזה עם כרס שומנית קטנה.
    איך מורידים אותה מחזקים את השרירים ו"משטיחים" את הכרס המעצבנת?

והאם יש מאכלים שכדאי להתרחק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשרוף שומן

הוספת תגובה

• לאו דוקא שומן

בן
    25/11/2014

שימי לב שכרס לאו דוקא נוסעת משומן בבטן!
    יש הבדל בין נפיחות בבטן לבין השמנה בטנית.
    נפיחות בבטן יכולה לנבוע מהצטברות של גזים באיזור הבטן, רגישות למזונות מסויימים, פטריה מסויימת וכיו"ב.

במקרה שלך אני נוטה להניח שמדובר על נפיחות ולא על השמנה בטנית.
    כדי להיות בטוחה תוכלי לבדוק את אחוז השומן בגופך.
    בכל אופן כשמדובר על השמנה בטנית אז יש לבצע תכנית ודיאטה של חיטוב והורדת אחוזי שומן על ידי שילוב של אימוני כח, אירובי ותפריט מיוחד הנבנה למטרה זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרוף שומן - תגובה

ד''ר איתי זיו
    27/11/2014

מציע:
    1. אימוץ דיאטה היפוקלורית. המתאימה לך באופן ייחודי.
    2. לגבי ריכוז השומן בבטן יש לבדוק הרכב הגוף ואז לאמוד המצב. ייתכן שאחוז השומן נמוך בגוף ואז מדובר על מבנה גוף ספציפי. דבר בהחלט אפשרי.
    3. יש לבצע תרגילים מתאימים ופעילות אירובית בהיקף מתאים. כך ניתן להפחית כמובן שומן באופן כולל ולא רק באזור הבטני.
    4. תרגילים לחיזוק שרירי הבטן אמנם לא יפחיתו את השומן באזור הבטן אך טובים לשיפור אסתטי מסוים בשל הגברת הטונוס השרירי. ברם, חשוב לבחור תרגילים מתאימים כמו גשרים למיניהם, חיזוק שרירים אלכסוניים בעיקר ועוד.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו