עלייה במסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במסה
    איתמר
    22/04/2008

כשעושים תוכנית לעלייה במסה לא מומלץ לעשות הרבה אירובי נכון פעמיים שלוש בשבוע?
    עכשיו אם הגעתי לרמת חיטוב מסויימת של הגוף ואני רוצה לשמור עלייה ולא לעלות באחוז שומן כמה אירובי לעשות בשבוע ואם אני מתאמן ועושה הרבה אירובי אז אני עולה עדיין בשריר כמו שצריך או הרבה פחות
    וכשאני עושה הרבה אירובי ועדיין מתאמן אז אני עדיין יעלה במסת השריר או שזה יעצור את זה כי אני רוצה לעלות אבל לא לעלות באחוז השומן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במסה

הוספת תגובה

• עליה במסת שריר

אייל אמון
    23/04/2008

שלום איתמר, במידה ותרד במשקל גוף, תרד גם במסת השריר גם אתה מתאמן על אימוני כוח בלבד,
    בעוד שעליה במשקל לא מחייבת עליה במסת שריר,
    כושר אירובי חשוב להתאוששות ולמנוע של הגוף שגדל, יש כאן אספקט בריאותי, אם רק אסתטיקה מעניינת אותך, בצע אימנים אירוביים קצרים, ואל תשכח שסיבולת שריר הינה מפתחת חלק ממרכיבי התא שתופסים נפח ומגדילים את סיבי השריר, טעות שרבים חוטאים בה.
    אי אפשר לעלות במשקל ללא עליה במסת שומן, מה לעשות !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

איתמר
    23/04/2008

אוקיי הבנתי תודה

עכשיו עוד משהו אם הגעתי לאחוז שומן מסויים ואני רוצה לשמור עליו 3 עד 4 אימוני אירובי בשבוע מספיקים כי בתקופת חיטוב עשיתי 5 עד 6 וככה הגעתי לאחוז שומן
    או שזה ביכלל לא משנה ואני צריך לדאוג לזה שאני מוציא אותה כמות שאני מכניס ואני ישמור על האחוז שומן אבל בכל זאת כמה אימונים ממולץ לשמר את האחוז שומן אני מדבר על אירובי

ולגבי התזונה לא צריך להמשיך כמו בתקופת חיטוב כי בתקופת חיטוב ירדתי ואני רוצה להישאר אותו אחוז שומן עכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחוזי שומן

אייל
    23/04/2008

לא רק מאזן קלורי, כי אם תאכל את מה שאתה מוציא ולא תתאמן, שרירי גופך יתפרקו במידה מסויימת כי לגוף אין צורך בפועלים כשאין עבודה... כן אתה יכול להוריד את כמות האימונים האירוביים אפילו ל-4.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו