סיבולת לב ריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבולת לב ריאה
    שלומי
    28/11/2014

אני בן 30 מתאמן בתחום הפיתוח גוף מזה כ7 שנים 4 פעמים בשבוע של אימוני אנאירובי ,
    אני מעוניין לפתח יותר את הסיבולת לב ריאה שלי מפאת קוצר זמן של לימודים ועבודה אני מצליח לעשות בנוסף לאימוני כוח שתי אימוני אירובי לא בימי האימוני אנאירובי שלי של 45 דקות ריצה אינטסנביבית בדופק די גבוה ,
    האם זה מספיק ?

האם אני צריך לבצע אימוני אירובי נוספים?
    האם לבצע 15 דקות אירובי אחרי אימוני האנאירובי המטרה לשפר את סיבולת לב הריאה שלי.

שוב יש לציין שאין לי זמן יותר מדיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיבולת לב ריאה

הוספת תגובה

• סיבולת לב ריאה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    29/11/2014

ראשית נצין שביצוע 4 אימוני כוח בשבוע בהחלט מספיק על מנת להעלות מסת שריר באופן משמעותי וזאת אם תוכנית האימונים מושכלת ובד בבד - התזונה.
    לגבי פעילות אירובית התשובה מורכבת מכיוון שהדבר תלוי במטרת האימון, מצב בריאותי, הרכב הגוף וכדומה. על פניו מומלץ לבצע 150 דקת בשבוע לפחות פעילות אירובית בדופק מטרה ב- 3 אימונים בשבוע לפחות ואם ניתן - אז יותר.
    במיד ואחוז השומן שלך תקין ומצב בריאותי טוב ההצעה הנה לבצע 3 אימונים אירוביים בשבוע. זאת כובן בתלות של מה שצוין עיל. ניתן ביום של אימון כוח לקצרו על ידי שימוש בשיטת אימון סופר סט, או אחרות וכך לפנות זמן ל30-25 דקות פעילות אירובית על שזו תיערך 3 פעמים בשבוע ולא פעמיים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו