מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לאיתירמי05/12/2014
אם אני עושה כל אימון 2 חלקים לשריר גדול 15 סטים ולשריר קטן 9 זה טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיתי
רמי07/12/2014אין לי מספר קבוע של יצים שאני בא וכל מספר ימים זה תוכנית.אחרת.אז הלכתי על abc זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאיתי - תגובה
ד''ר איתי זיו08/12/2014אין בעיה בכלל. השאלה לכמה חלקים האימון מפוצל. אם ל- ABC או יותר הדבר בהחלט סביר, .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי
רמי08/12/2014אני מפצל ל abc
הבעייה שאני לא תמיד בא 4-5-6
יש שבועות שבא גם 2 או 3 אין לי ימים קבועים זה גם בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי - תגובה
ד''ר איתי זיו14/12/2014אם כך. שיהיו 2 תוכניות אימון. בשבוע שהנך מגיע פעמיים יופעלו כל קבוצות השרירים בגוף ואילו שמספר הפעמים רב יותר אז בהתאמה יהיה פיצול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי
דודו24/12/2014ואם למשל עשיתי ביום א חזה וטרייספס ויש לי עוד יום אחד בשבוע להתאמן בחמישי ואני עושה רגל כתף ושבוע אחרי ממשיך בגב זה לא טוב? מה לעשות אז נגיד אם עשיתי אימון חזה טרייספס ויש לי עוד אימון 1 באותו שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאיתי - תגובה
ד''ר איתי זיו25/12/2014בסדר גמור.
ניתן גם עד 20 סטים לשריר גדול ועד 15 שריר קטן. תלוי מה רוצים יותר לפתח.
בפועל סדר גודל של 24-27 סטים באימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי
דודו25/12/2014הבנתי אז להשתדל לעשות כל השרירים פעמיים בשבוע אבל אם פעם ב יוצא מרווחים של יותר משבוע בין לבין לא נורא כל עוד זה לא על בסיס קבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)