מותניים ובטן תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מותניים ובטן תחתונה
    שיר
    23/04/2008

אני עושה כבר חודש כל יום הליכה מהירה שעה ותרגילי עיצוב פעמיים בשבוע. ואוכלת מאוזן
    יש לי שומן במותניים ובבטן תחתונה מאוד עקשני שלא יורד לגמרי כי זהוא המבנה הגנטי שלי.
    מנתח פלסטי אמר לי שזה לא ירד רק בשאיבה.
    האם יש דרך נוספת להוריד אותו וליצור מותניים צרות ובטן שטוחה לגמרי גם ללא ניתוח? יש לציין שהכל יורד לפני (בפנים, ידיים ורגליים) וידוע לי שאי אפשר לרדת לפי תיכנון אבל בסוף המאמץ ישתלם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מותניים ובטן תחתונה

הוספת תגובה

• מותניים ו..

ישראל פרנקל
    23/04/2008

שיר שלום,

בהחלט יכול להיות מצב שגם לאחר תהליך של ירידה במשקל המלווה באימונים גופניים אינטנסיביים עדין יהיו מספר אזורים בגופינו שבהם תהליך איבוד רקמת השומן יהיה איטי מאד ואולי אפילו בלתי נראה. כמובן שתמיד אפשר לקץץ פעם נוספת במזונות שאנו אוכלים ולהתאמן יותר וברור שזה ישפיע. אבל מצד שני אכילה מועטה מאד ולתקופה ארוכה בהכרח תשפיע על רמת חילוף החומרים שלנו (תוריד אותה) ולטווח הארוך יותר שכרנו יצא בהפסדנו. סיכומו של ענין- בהחלט יש אולי צורך להגביר את מספר האימונים השבועיים של בתחום הכוח והעיצוב ל- 4 בשבוע עם דגש על אימוני כוח נוספים, אבל יכול להיות שגם בסוף תקופת אימונים מאומצת זו הרופא המנתח יהיה המוצא האחרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו