מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מותניים ובטן תחתונהשיר23/04/2008
אני עושה כבר חודש כל יום הליכה מהירה שעה ותרגילי עיצוב פעמיים בשבוע. ואוכלת מאוזן
יש לי שומן במותניים ובבטן תחתונה מאוד עקשני שלא יורד לגמרי כי זהוא המבנה הגנטי שלי.
מנתח פלסטי אמר לי שזה לא ירד רק בשאיבה.
האם יש דרך נוספת להוריד אותו וליצור מותניים צרות ובטן שטוחה לגמרי גם ללא ניתוח? יש לציין שהכל יורד לפני (בפנים, ידיים ורגליים) וידוע לי שאי אפשר לרדת לפי תיכנון אבל בסוף המאמץ ישתלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותניים ו..
ישראל פרנקל23/04/2008שיר שלום,
בהחלט יכול להיות מצב שגם לאחר תהליך של ירידה במשקל המלווה באימונים גופניים אינטנסיביים עדין יהיו מספר אזורים בגופינו שבהם תהליך איבוד רקמת השומן יהיה איטי מאד ואולי אפילו בלתי נראה. כמובן שתמיד אפשר לקץץ פעם נוספת במזונות שאנו אוכלים ולהתאמן יותר וברור שזה ישפיע. אבל מצד שני אכילה מועטה מאד ולתקופה ארוכה בהכרח תשפיע על רמת חילוף החומרים שלנו (תוריד אותה) ולטווח הארוך יותר שכרנו יצא בהפסדנו. סיכומו של ענין- בהחלט יש אולי צורך להגביר את מספר האימונים השבועיים של בתחום הכוח והעיצוב ל- 4 בשבוע עם דגש על אימוני כוח נוספים, אבל יכול להיות שגם בסוף תקופת אימונים מאומצת זו הרופא המנתח יהיה המוצא האחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)