מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בזמן הליכהדן10/01/2015
שלום
אני בן 28, אף פעם לא עשיתי פעילות גופנית. לא משחק כדורגל לא רץ לא הולך והאמת פדלאה
כשאני הולך מעל 7 דק בהליכה רגילה אני מרגיש שאני מתעייף מהר
בקרסול אני מרגיש חום וכאילו לחץ כזה וזרמים
כשממשיך ללכת למרות התופעות אני מרגיש לאט לאט כאילו לחץ במקום כמו לחץ של תחבושת אלסטית שמותחים אותה
קשה לי להסביר את עצמי אבל הרגל והקרסול מתעייפות וכאילו השריר שם נתפס ונלחץ
האם זה בעיה או פשוט בגלל שלא עושה כושר הגוף לא רגיל לזה?
אני רוצה להתחיל להתאמן ויודע שהגוף שלי ייתפס בשניה
אני פדלאה
מה עושים ואיך מתחילים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזמן הליכה - תגובה
ד''ר איתי זיו10/01/2015הערות..
1. הכי חשוב ההתחלה . וכבר טוב שהתחלת בשינוי אורח החיים.
2. יש צורך לבדוק איזו פעילות גופנית מתאימה לך בעיקר. האירובית וכן אימוני התנגדות. לא לכל אחד מתאימה תוכנית אימון זו או אחרת. הדבר תלוי באישיות המתאמן, מבנה הגוף, משקל, אחוז השומן ועוד. תמיד ניתן למצוא מסגרת פעילות גופנית שבה לא יהיו כאבים בעת ביצועה ותתאים לשיפור היכולת הגופנית.
3. ניתן לבחור בפעילות גופנית בה אין ניתוק של כף הרגל מהקרקע . הכוונה הנה לפעילות אירובית. למשל, סטפר, קרוסטריינר וכדומה. רכיבה על אופיים גם טוב. זמן הפעילות צריך להיות קצר ועשוי להסתכם ב- 10 דקות באימונים הראשונים!!!
4. אימון כוח יש להתייעץ עם איש מקצוע ולבחור מסגרת המתאימה לך במיוחד- אימון משקולות, תרגילים כנגד גוף ועוד. תרגילי מתיחה כמובן מומלצים גם והם ייעשו בסיום האימון.
5. קושי רב לתת הנחיות לתוכנית אימונים ללא קבלת כל הנתונים הרלבנטיים וניתן בנקל לעשות זאת על ידי פגישה אישית עם מדריך כושר רציני שיישב עמך על כל הפרטים. דיאטן קליני ספורט, פיזיולוג מאמץ = מצוין כמובן גם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)