מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מים
    P
    21/01/2015

שלום אני בן 19 מתאמן על בסיס קבוע אינטנסיבי יום מנוחה יום אימון וכו, ואני דואג לשתות הרבה מאוד, עד לסביבות אחר הצהריים עד 3 ליטר ולאחר מכן בערב עוד ליטר וחצי, העניין הוא שאם אני לא שותה לפחות 2 בקבוקים (ליטר וחצי כל אחד) עד הצהריים כזה אז אני סובל מכאבי ראש, לפני שהתחלתי להתאמן ולאכול בריא שתיתי כוס או 2 ביום ולא היו לי כאבי ראש או כלום, אני יודע ששרירים עשויים כ70 אחוז מים אבל האם ככל שאני גודל במסת שריר אז אני צריך לשתות יותר במהלך היום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מים

הוספת תגובה

• מים - תגובה

ד''ר איתי זיו
    23/01/2015

שתיית מים הנה מצוינת ובטח שמדובר על 2 ליטר לפחות במכלך היום. ועוד יותר בחודשי הקיץ.
    שתייה שמעל 2 ליטרים ביום עלולה להביא להרעלת מים ולכן יש צורך מאוד להיזהר. שתייה מרובה משפיעה על ספיגת מינרלים ועוד וקשורה גם לשינוי בלחץ הדם במקרים מסוימים. לכן ניתן להסתפק בכמות קטנה יותר , ולהתייעץ בהקדם עם איש מקצוע לגבי הכמות המתאימה. צבע השתן הנו אינדיקציה לכמות הנוזלים ששותים. במידה והוא לבן ניתן להסתפק בכמות המים המתאימה ולא להפריז כלל.
    בברכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו