מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליכוןאורית26/01/2015
הי
לאשה בת 52 גובה 164 משקל 67..האם הליכה על הליכון 5 פעמים בשבוע בבוקר לאחר שתית כוס נס קפה עם חלב דל שומן..תוריד במשקל?
הליכה במהירות 4.5-5 למשך 40 דקות או חצי שעה
וכמה קלוריות ממולץ לצרוך ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
אורית27/01/2015הי
בהליכה מהירה על הליכון הדופק מגיע ל 120..האם צריך יותר בשל שריפת קלוריות טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלפוחית מלאה
אורית01/02/2015הי
אני אשה בת 52 מתאמנת על הליכון 40 דקות 5 ימים בשבוע בבוקר..אני מנסה יותר זמן אבל אחרי חצי שעה או 40 שלפוחית השתן מלאה ואני מה זה לא יכולה להתאפק ..אני מרוקנת את השלפוחית לפני האימון ..למה כך קורה לי? האם בגלל שתייית כוס חלב עם נס קפה לפני האימון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליכון - תגובה
ד''ר איתי זיו06/02/2015חסרים לא מעט נתונים על מנת לענות על שאלה שכזו. בפועל גם אימונים לריצת מרתון עשויים לא להביא לירידה במשקל מכיוון שלתפריט התזונתי משקל עצום. לפיכך הליכה על מסילה לצורך העניין תביא למעט קלוריות שנעשה בהן שימוש ולכן לכמות ואיכות הקלוריות הנצרכות במהלך היום- חשיבות רבה מאוד.
שעה הליכה עשויה להביא לשימוש בכ- 300 קלוריות. זניח מכיוון ששתיית קפה הפוך ממותק ועם עוגייה נחמדה ליד... תקזז את כל ההוצאה של הקלוריות בהליכה.
נס קפה אגב, לא מוריד במשקל. עשוי לזרז שימוש מעט רב יותר בשומן בפעילות הגופנית האירובית .
הכי נכון לבנות תוכנית תזונה ואימון משולבת אצל איש מקצוע שמגיע משני עולמות אלו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליכון - תגובה
ד''ר איתי זיו26/02/2015הליכה על מסילה כמובן תסייע לירידה במשקל אך לא באופן משמעותי. יש צורך בהרבה יותר מזה. תפריט תזונתי מתאים, אימוני כוח ועוד.
הליכה בקצב המצוין די איטית וסביר להניח שתביא להוצאה של כ- 200-250 קלוריות. זניח. מציע לפנות לדיאטן ספורט ולבנות תוכנית שלמה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליכון - תגובה
ד''ר איתי זיו01/03/2015
דופק של 120 נמוך מדי באופן יחסי. יש לבדוק דופק מנוחה ולפי זה לחשב דופק מתאים לך לפי נוסחת קרבונן..
או אז הנוסחה הנה:
226 פחות הגיל, פחות דופק מנוחה, כפול 60 אחוז. התוצאה שיצאה יש להוסיף דופק מנוחה. אותו חישוב יש לבצע עם 75%. כך שטווח הדופק בזמן הפעילות האירובית יהיה בין 60-75% בממוצע. וכמובן הכי נכון יהיה לבנות תוכנית אירובית עם איש מקצוע.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)