בניית תכנית אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניית תכנית אימונים
    מריה
    19/02/2015

המטרה שלי באימון היא להוריד אחוזי שומן ולהעלות מסת שריר בכדי ליצור מראה חטוב (לא מנופח). המדריך המליץ לי לעבוד בסטים של 10 חזרות עם המשקל הגבוה ביותר שאני מצליחה לעבוד איתו, 4 חזרות בכל תרגיל. כרגע אני מתאמנת 3 ימים בשבוע ועושה תרגיל אחד לכל שריר (גב, חזה, כתפיים, דו- ראשי ותלת ראשי) ועוד ארבעה תרגילי רגליים, כי זה איזור בעייתי שאני מעוניינת לשפר (מרחיקים, מקרבים, סקווטים ומכרעים).

האם תכנית האימונים הזו נכונה למטרות שלי? מעולם לא התאמנתי בשיטה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בניית תכנית אימונים

הוספת תגובה

• דילגתם עלי

מריה
    27/02/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בניית תכנית אימונים - תגובה

ד''ר איתי זיו
    01/03/2015

על פניו נראה בסדר. לא בטוח שצריך את תרגילי הידיים בשלב זה. 3 תרגילי רגליים מורכבים ובנוסף תרגיל לחזה, גב (שני תרגילים), כתפיים ושני תרגילים לבטן וזקופי גב. אם זו התוכנית בגדול - טוב.
    חשוב לא להגיע לכישלון בכל סט מכיוון שאם אינך מאומנת בהחלט ניתן להיפצע וחבל. יש צורך בהדרגתיות באימון ורק בהמשך ייתכן שניתן להגיע למצב שבו אינך מסוגלת לבצע חזרות נוספות בכל תרגיל.
    חשוב שתבדקי אחוז השומן התת עורי ובמקביל לכך שישולבו אימונים אירוביים ותפריט תזונתי מתאים. הרי אימוני כוח לא יביאו לירידה באחוז השומן באופן משמעותי אלא אם כן מבצעים את השאר כמו שצריך גם.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו