חוסר סימטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר סימטריה
    חיים
    07/03/2015

אני מתאמן כבר קרוב לשנתיים ושמתי לב להבדלים לא כל כך בולטים (חוץ מברגליים) בין חלקי גוף .
    שריר התאומים ברגלי הימנית (החזקה) נראה יותר בולט ומפותח משהשריר ברגל שמאל זה לא שאין שריר בשמאל פשוט הוא נראה קטן יותר מבימין , כך גם בידיים אני מפחד שבגלל שכבר אני מתאמן שנתיים הדבר הזה לא יהיה ניתן לתיקון או לשינוי . מה עליי לעשות ?
    בן 17

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר סימטריה

הוספת תגובה

• חוסר סימטריה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    08/03/2015

הבדלים בין איברים סימטריים קיים. יש חזקה יותר, זרוע עם מסת שריר והיקף גדולה יותר מהשנייה ועוד. במרבית המקרים, לא מדובר בבעיה. האדם עצמו לו זה נראה משמעותי יותר מאשר הדבר בפועל.
    אם הדבר נראה בעייתי ולא סביר, קרי ההבדלים, הדבר אמור להיות בהבדלים בהרמת משקלים שונים בחדר הכושר או מחוצה לו, בנפח/ חוזק/טונוס האזור ועוד.
    הנכון הנו לפנות לפיזיותרפיסט ספורט רציני אוו אורטופד ספורט שיבדוק אם מדובר בבעיה או לא.
    מבחינת אימונים מציע להמשיך אותו דבר ולא לשנות מידת העומסים המופעלים על כל חלק בנפרד.\
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו