מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר סימטריהחיים07/03/2015
אני מתאמן כבר קרוב לשנתיים ושמתי לב להבדלים לא כל כך בולטים (חוץ מברגליים) בין חלקי גוף .
שריר התאומים ברגלי הימנית (החזקה) נראה יותר בולט ומפותח משהשריר ברגל שמאל זה לא שאין שריר בשמאל פשוט הוא נראה קטן יותר מבימין , כך גם בידיים אני מפחד שבגלל שכבר אני מתאמן שנתיים הדבר הזה לא יהיה ניתן לתיקון או לשינוי . מה עליי לעשות ?
בן 17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר סימטריה - תגובה
ד''ר איתי זיו08/03/2015הבדלים בין איברים סימטריים קיים. יש חזקה יותר, זרוע עם מסת שריר והיקף גדולה יותר מהשנייה ועוד. במרבית המקרים, לא מדובר בבעיה. האדם עצמו לו זה נראה משמעותי יותר מאשר הדבר בפועל.
אם הדבר נראה בעייתי ולא סביר, קרי ההבדלים, הדבר אמור להיות בהבדלים בהרמת משקלים שונים בחדר הכושר או מחוצה לו, בנפח/ חוזק/טונוס האזור ועוד.
הנכון הנו לפנות לפיזיותרפיסט ספורט רציני אוו אורטופד ספורט שיבדוק אם מדובר בבעיה או לא.
מבחינת אימונים מציע להמשיך אותו דבר ולא לשנות מידת העומסים המופעלים על כל חלק בנפרד.\
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)