מכשיר סקי- אלפטיקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר סקי- אלפטיקל
    אני
    09/03/2015

היי, אני בתוכנית ירידה במשקל, כרגע משקל 61, גובה 1.60. (בת 34) יש לי מכשיר אלפטיקל בבית רציתי לדעת כמה צריך להתאמן ביום/בשבוע כדי לזרז את הירידה במשקל והאם זה גם עוזר לחיטוב או רק לשריפת קלוריות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר סקי- אלפטיקל

הוספת תגובה

• דילגתם....

אני
    12/03/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר סקי- אלפטיקל - תגובה

ד''ר איתי זיו
    13/03/2015

הפעילות לגיטימית באלפטיקל במידה והדופק עולה לרמה גבוהה דיה. ההשפעות הפיזיולוגיות אינן כמו בריצה למשל אך בהחלט ניתן לשפר כושר אירובי ולהביא להוצאה קלורית.
    חיטוב לא ממש קשור לכאן מכיוון שמדובר על הפחתת מסת השומן וחיזוק השרירים באופן כללי. האלפיטיקל וכל מכשיר אחר הם תרומה בנושא אך התזונה חשובה מאוד בתהליך זה.
    בפועל ניתן להיעזר בכל המכשירים האירוביים אך הכרחי להקפיד על התזונה ואימוני הכוח במקביל.
    \בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו