פעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית
    איילה
    24/03/2015

שלום.אני רוצה להתחיל לעשות פעילות גופנית כמו הליכות מהירות.רציתי לשאול איך להתחיל זאת אומרת כמה ימים לעשות את זה בשביל ההתחלה ובאיזה שעות כדאי לי וכמה זמן חצי שעה,10 דקות מאוד חשוב לי לדעת,אני פשוט רוצה להתחיל לעשות דיאטה.תודה רבה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות גופנית

הוספת תגובה

• פעילות גופנית - תגובה

ד''ר איתי זיו
    29/03/2015

מורכבת יחסית התשובה.
    1. ניתן להתחיל עם 15 דקות הליכה בקצב קל ומדי 3 פעמים שהולכים להעלות ב- 5 דקות. לאחר הגעה ל- 30 דקות להעלות את הזמן ב- 5 דקות מדי 4 אימונים וכך עד 45 דקות.
    2. בשלב הראשון, שבועות ראשונים, הקצב מהיר אך לא מהיר מאוד. יש יכולת לדבר במהלך ההליכה. במשך השבועות שלאחר מכן חשוב להעלות העצימות עד שיש קושי לדבר במהלך הפעילות.
    3. חשוב להתייעץ עם איש מקצוע ולבנות תוכנית אירובית מכיוון שהתרומה של ההליכה לירידה במשקל - לא גבוהה כלל. בהמשך אולי עדיף ומומלץ לעבור לריצה.
    תזונה, חייבת להיות מאוזנת וכך להשיג תוצאות מצוינות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה איתי

איילה
    31/03/2015

וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו