השמנה וחזרה לגזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה וחזרה לגזרה
    בירי
    28/04/2008

אני מקווה שתוכלו לתת לי תשובה לשאלה שמאד מסקרנת אותי.

החזרה לגזרה אחרי הריון... אני לפני ההריון שקלתי 52 על גובה של 1.61
    והשמנתי קרוב ל 30 קילו בזמן ההריון. היום 9 חודשים לאחר הלידה ועדיין לא חזרתי לגזרה שלפני וגם בטן שלי שעדיין קצת מדולדלת ( ניתוח קיסרי ).

יש כמה בנות שאני מכירה שילדו 6 ו 7 חודשים אחרי והיום כבר חזרו לאיך שהיו לפני אבל שתיהן לא השמינו הרבה כמוני. \איך זה שאני כ"כ מתאמצת ועדיין לא חזרתי לעצמי והן בלי מאמץ עשו זאת, למה זה קשור? להשמנה? לגנים?

מקווה שתענו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה וחזרה לגזרה

הוספת תגובה

• השמנה ולידה

אייל אמון
    28/04/2008

בירי שלום, חשוב לעלות במשקל במהלך הלידה כדי שהעובר יתפתח כראוי, אני נשוי למישהי שבהריונה השני מעלה שוב קרוב ל-40 ואין לי ספק שתוריד אותם כמו שירדה לאחר ההריון הראשון!!! מודעות לפעילות גופנית בFULL TIME JOBנ כלומר 5ימים בשבוע , דופק מואץ ל-75-85% מדופק מירבי למשך 45-60 דק'והתנהלות יומית שורפת אנרגיה דוגמת הליכה רבה ושימוש במדרגות במקום מעלית, מאזן קלורי שלילי, שתיית מים מרובה, ואת שם!!! אין קיצורי דרך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו