הליכה עם נעלי ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה עם נעלי ריצה
    אלמונית
    30/03/2015

שלום,
    אני בת 21. יש לי נעלי ריצה של אסיקס ואיתן אני עושה הליכה (עד 40 דקות). מישהו אמר לי שאם אני עושה הליכה עם נעלי ריצה, אני יכולה לפגוע ברגל, האם זה נכון? האם יש סכנה לרגליים אם לצורך הליכה אני משתמשת בנעלי ריצה?
    נ.ב- אם זה משנה, לפני שנתיים בצבא היו לי שברי מאמץ בשתי השוקיים ושבר מאמץ בכף הרגל (לטענת האורתופד זה כבר עבר מזמן) ולפני שנה וחצי אובחן אצלי שין ספילנט שאני לא יודעת אם זה עבר.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה עם נעלי ריצה

הוספת תגובה

• הליכה עם נעלי ריצה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    03/04/2015

נעליים הן דבר אישי. מה שמתאים ונוח לאחד ממש לא נוטח ומתאים לאחר. ואין נעל שמתאימה או חברה שמתאימה לכל אחד. כמו כל דבר אחר. בגד, רכב, קישוט ומה לא. חשוב לדעת.
    לגבי נעלי ריצה לא ידוע המצב שלא ניתן גם ללכת איתן... נכון שיש נעליים נוחות יותר להליכה מאחרות אך אם עם נעלי הריצה נוחות גם הליכה - לא ידוע לי על בעיה.
    שין ספלינט לא יקרה בגלל מעבר להליכה עם נעלי ריצה אלא מהסיבות הידועות כמו ריצה על מספר משטחי ריצה על בסיס קבוע, תוכנית אימון לא מדורגת ועוד.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו