לאיתי זיו שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיתי זיו שאלה
    דודו
    31/03/2015

אני חייב להבין פעם 1 ולתמיד

מה ההבדל נניח עם בנאדם מסויים עושה 10 סטים לשרירי נניח ב ab על 3 ימים בשבוע שיוצא להפעיל כל קבוצת שריר פעם ב 5 ימים 10 סטים

לבין אדם שנניח עושה abcd ובא 3 ימים בשבוע שיוצא להפעיל כל קבוצת שריר 20 סטים פעם ב 10 ימים

זה לא שווה ערך כי מתאמן ב עובד על כל שריר פי 2 פעם ב פי 2 זמן

ומתץאמן א עובד בתדר יותר גבוה אבל עובד קצת נפח על כל שריר

הבנת את השאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאיתי זיו שאלה

הוספת תגובה

• לאיתי זיו עוד שאלה

דודו
    02/04/2015

איתי אני אתן לך דוגמא נניח מתאמן בא 4 5 פעמים בשבוע ומבצע abc 16 סטים לשריר גדול. ויש שבוע עמוס והגיע פעם 1 למה לא לבחור 2 שרירים ולעבוד עליהם כמו שצריך אלא לקחת את כל הגוף ולעבוד קצת לא עדיף לתת לשריר 4-5 תרגילים פעם ב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיתי זיו שאלה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    03/04/2015

הכי נכון וטוב שתעבור על כתבות שונות ברשת האנטרנט. נעשה במילות החיפוש: איתי זיו אימון משקולות, איתי זיו סטים, איתי זיו זמני המנוחה באימון משקולות. איתי זיו תוכנית אימונים ועוד.
    לצערי מנוע אני ממשלוח ולהעלות כאן לינקים של אתרים לכן איני עושה זאת.
    בטוח שמעבר על כמה מהמאמרים ישעה סדר משמעותי לא רק תחום זה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו