מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לאיתידודו13/04/2015
שלום אני מאמן כושר יש לי שאלה יש לי מתאמן שבא לחדר הכושר בימים ראשון שנימשלישי ואולי רביעי לפעמים כן לפעמים לא 3 בטוחים ראשון עד שלישי ורביעי אולי איזה תוכנית לעשות לו ab ? או עדיף abc כי יוצא לו לעבוד 3 ימים ברצף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לאיתי - תגובה
ד''ר איתי זיו14/04/2015הכי מתאים תוכנית של AB. במידה ויש 3 ימים רצופים האימון השלישי נראה עדיף שיהיה בעומס נמוך יותר ובטווח של 12-15 חזרות ולא בעומס גבוה.
כמו כן, שיהיו מעט סטים יחסית ולא יותר מ- 24 מכיוון שההפסקה בין האימונים קצרה.
אפשרות אחרת הנה הפעלה של כל קבוצות השרירים פעמיים בשבוע ביום הראשו והשלישי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי
דודו15/04/2015אז אפשר לבוא 3 יצים רצוף פשוט לשחק עם העומס ונפח האימון שהשריר יתאושש יותר מהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי זיו
דודו15/04/2015איתי בדקתי מה שאמרת ו השאלה כזו אם נניח אני עושה יום ראשון חזה כתפיים ויד אחורית אז אם אני עושה אימון מלא לחזה אני לא מתאושש עד שלישי .מה שקורה שאני עושה לחזה 6 סטים ביום א ו עוד 9 סטים ביום ג ונגיד באימון גב עושה אימון מלא מה שקורה שיוצא לי אותו שבוע לעבוד על גב רק 9 סטים. אני לא מבין למה לא יהיה עדיף ללכת על abc ו לתת עבודה של16 סטים לשריר גדול ו 9 לקטן ככה אני יספיק לעבוד יותר על כל חלק בגוף ביותר נפח אפילו שאאבד תדירות? כי אם אני עושה 9 סטים ביום א וחוזר ביום ג לא התאוששתי מבין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי זיו - תגובה
ד''ר איתי זיו16/04/2015יש צורך בניסוי וטעייה מכיוון שחסרים הרבה פרטים על מנת לענות על השאלה הזו כהלכה כמו: ותק המתאמן, סוג התרגילים, האם העצימות גבוהה ממש באימון או לא, איך אורח החיים הספורטיבי ועוד.
במידה ולא ניתן לרווח ימי האימון ייתכן שניתן לבצע אימון של כל שרירי הגוף פעמיים סך הכל ביום הראשון והשלישי. ביום האמצעי רק פעילות אירובית.
בפועל יש מספר אפשרויות ויש צורך לבדוק הלכה למעשה מה מתאים יותר. תשובה אחת - אין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דודו16/04/2015Abc עם 16 סטים לשריר גדול ו 9 לקטן לא אפשרות טובה? אומנם עבודה פעם בשבוע אבל מרויח יותר נפח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר איתי זיו16/04/2015אפשרי. בהצלחה. אם מדובר רק על אימון בשבוע יהיה אפקט אימון מופחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי זיו
דודו19/04/2015ואם מדובר על מתאמן שמגיע נניח ראשון שני שלישי וחמישי אדיאל יהיה abc
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי זיו - תגובה
ד''ר איתי זיו21/04/2015בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)