ירך פנימית ואחורית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירך פנימית ואחורית
    שירן
    29/04/2015

שלום, אני בחורה רזה ורק הירך הפנימית והאחורית שלי מעט מלאות יחסית לגוף, אני חוששת לבצע תרגילים שינפחו את השריר עוד יותר ואז יהיה מראה יותר מלא. כשעשיתי קרוס בחדר כושר הרגשתי שהאזור מעט מתנפח. איזה תרגילים מומלצים לחיטוב ? יש לי פרפר לחיזוק הירך הפנימית, האם הוא עלול לנפח ? אודה להמלצות גם לתרגילים שאפשר לעשות בבית לבד. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירך פנימית ואחורית

הוספת תגובה

• ירך פנימית ואחורית - תגובה

ד''ר איתי זיו
    08/05/2015

עלייה במסת השריר לא כה מהר מתרחשת אצל נשים בשל מחסור בהורמונים אנבוליים וגם אם כן, הרי ללא גירוי מתאים באימון, ותזונה ועוד המצב יחזור לקדמותו די מהר.
    לשיפור אסתטיקה של אזור זה חשוב ראשית כל לדעת מה אחוז השומן בגופך ואז להבין גם מבחינה זו היכן הבעיה. תרגילי רגליים חשוב לבצע על בסיס קבוע לא בשל המסה שאולי תעלה במעט (שריר הכוונה) אלא בעיקר גם שיפור הטונוס השרירי שמאוד משפיע על האסתטיקה של השרירים השונים הפועלים.
    יש לא מעט תרגילים לחיזוק הרגליים ושיפור אסתטי כגון:
    סומו סקווט, מכרעים דינמי וסטטי וסוגים נוספים, דדליפט, סקווט קדמי, סקווט עם ידיים מעבר לראש, סקווט עם רגל אחת ועוד.

בנוסף, חשוב לבצע תרגילים נוספים לקבוצות שרירים נוספות שחשובות מאוד גם.
    ממליץ בחום לעבור אימון אחד לפחות עם מדריך אימון אישי שיראה ויצלם את התרגילים. כך ניתן להתקדם טוב יותר.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת

שירן
    10/05/2015

אחוז השומן בגופי נמוך, אני 163 ושוקלת 49 ולאחר בדיקה בחדר כושר עלה כי אין לי אחוזי שומן גבוהים. רק הירכיים מעט מלאות יחסית לגוף. האם מומלץ לשלב תרגילים עם משקולות כמו המכשיר המיועד לכך בחדר כושר או עדיף ללא עזרים ? תודה על התגובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו