מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כפיפות בטןשרית11/05/2015
הי ,
אני רוצה לעשות כושר ומה שקורה שכל פעם שאני עושה כפיפות בטן יש שריר מתחת לחזה או בצלעות בצד ימין שנפס לכמה שניות עד שהוא משתחרר
חשוב לי לציין שהשריר נתפס זה מאוד מאוד כואב נהייה כמו אבן אני חייבת ללחוץ עם היד באזור לשכב עד שזה נרגע ואם אני ממשיכה זה נתפס שוב.
מה אפשר לעשות ? וממה זה נובע ? ואיזה שריר זה בכלל , זה מרגיש כמו הסרעפת . אני ממש מפחדת לעשות כפיפות שלא יתפס ואני נמנעת מספורט בגלל זה וזה ממש ממש מבאס !
אשמח לעזרה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפיפות בטן - תגובה
ד''ר איתי זיו13/05/2015כאבים בצד בדרך כלל מתרחשים בדרך כלל מפעילות אירובית בה יש אימפקט ופחות בפעילות של כוח. מקור הכאב הנו בדרך כלל במתיחתן של רצועות שרירי הסרעפת אל האיברים הפנימיים והדבר כאמור אופייני יותר לריצה. מציע לראות אם הנשימה . לא אמורה להיות בעיה כיווץ השריר וכאב עקב כך אך חשוב לבדוק זאת עם פיזיותרפיסט ספורט או פיזיולוג מאמץ (עופר קיס - מנהל פורום זה גם).
ניתן לבצע תרגילים אחרים לשרירי הבטן או לא לעשות כלל תרגילים כאלה. ניתן באמצעות תרגילים רבים אחרים להשיג תוצאות מצוינות. כמו תרגילי רגליים מורכבים ועוד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)