כפיפות בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפיפות בטן
    שרית
    11/05/2015

הי ,
    אני רוצה לעשות כושר ומה שקורה שכל פעם שאני עושה כפיפות בטן יש שריר מתחת לחזה או בצלעות בצד ימין שנפס לכמה שניות עד שהוא משתחרר
    חשוב לי לציין שהשריר נתפס זה מאוד מאוד כואב נהייה כמו אבן אני חייבת ללחוץ עם היד באזור לשכב עד שזה נרגע ואם אני ממשיכה זה נתפס שוב.
    מה אפשר לעשות ? וממה זה נובע ? ואיזה שריר זה בכלל , זה מרגיש כמו הסרעפת . אני ממש מפחדת לעשות כפיפות שלא יתפס ואני נמנעת מספורט בגלל זה וזה ממש ממש מבאס !
    אשמח לעזרה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפיפות בטן

הוספת תגובה

• כפיפות בטן - תגובה

ד''ר איתי זיו
    13/05/2015

כאבים בצד בדרך כלל מתרחשים בדרך כלל מפעילות אירובית בה יש אימפקט ופחות בפעילות של כוח. מקור הכאב הנו בדרך כלל במתיחתן של רצועות שרירי הסרעפת אל האיברים הפנימיים והדבר כאמור אופייני יותר לריצה. מציע לראות אם הנשימה . לא אמורה להיות בעיה כיווץ השריר וכאב עקב כך אך חשוב לבדוק זאת עם פיזיותרפיסט ספורט או פיזיולוג מאמץ (עופר קיס - מנהל פורום זה גם).
    ניתן לבצע תרגילים אחרים לשרירי הבטן או לא לעשות כלל תרגילים כאלה. ניתן באמצעות תרגילים רבים אחרים להשיג תוצאות מצוינות. כמו תרגילי רגליים מורכבים ועוד.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו