shin split

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• shin split
    דני
    11/05/2015

שלום לכולם,
    אני נער בן 17 שמתאמן בקבוצת כושר קרבי והכנה לצבא באופן אינטנסיבי ומתוך חוסר ידע עשיתי בנוסף אימונים עצמאיים כנראה אינטנסיבים מידי(שכמובן הפסקתי אותם) כאשר לפני שלושה חודשים התחילו לי כאבים בחלק הפנימי של השוק. מיד עם תחילת הכאבים הפסקתי לרוץ ועשיתי רק תרגילי כוח. הסתכלתי קצת באינטרנט והתייעצתי עם המאמן והתחלתי להקפיד על 9-10 שעות ישנה כל לילה התחלתי לאכול חמאת שומשום(1000 מ"ג סידן לכל 100 גרם ) התחלתי לקחת שמן דגים וזרעי צ'יה בשביל האומגה שלוש הוויטמין d שבהם התחלצי לעשות תרגילי יציבה ותרגילי גמישות החלפתי נעלי ספורט ביצעתי עיסויים עם טייגר/וולטרן וקרח על המקום הכואב ואפילו הלכתי לאורטופד שאיבחן shin split והמליץ והמליץ על מדרסים אחרי חודשיים הכאבים חלפו וחזרתי לרוץ כמובן בלי להפסיק את כל מה שעשיתי עד עכשיו אבל עכשיו הכאבים חזרו לי אני כבר באמת. ניסיתי כל דבר אני ממש מיואש ולא יודע מה לעשות כדי לטפל בפציעה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    shin split

הוספת תגובה

• shin split - תגובה

ד''ר איתי זיו
    13/05/2015

מציע לפנות לפורום רפואת ספורט. הכי נכון.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו