מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- shin splitדני11/05/2015
שלום לכולם,
אני נער בן 17 שמתאמן בקבוצת כושר קרבי והכנה לצבא באופן אינטנסיבי ומתוך חוסר ידע עשיתי בנוסף אימונים עצמאיים כנראה אינטנסיבים מידי(שכמובן הפסקתי אותם) כאשר לפני שלושה חודשים התחילו לי כאבים בחלק הפנימי של השוק. מיד עם תחילת הכאבים הפסקתי לרוץ ועשיתי רק תרגילי כוח. הסתכלתי קצת באינטרנט והתייעצתי עם המאמן והתחלתי להקפיד על 9-10 שעות ישנה כל לילה התחלתי לאכול חמאת שומשום(1000 מ"ג סידן לכל 100 גרם ) התחלתי לקחת שמן דגים וזרעי צ'יה בשביל האומגה שלוש הוויטמין d שבהם התחלצי לעשות תרגילי יציבה ותרגילי גמישות החלפתי נעלי ספורט ביצעתי עיסויים עם טייגר/וולטרן וקרח על המקום הכואב ואפילו הלכתי לאורטופד שאיבחן shin split והמליץ והמליץ על מדרסים אחרי חודשיים הכאבים חלפו וחזרתי לרוץ כמובן בלי להפסיק את כל מה שעשיתי עד עכשיו אבל עכשיו הכאבים חזרו לי אני כבר באמת. ניסיתי כל דבר אני ממש מיואש ולא יודע מה לעשות כדי לטפל בפציעה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר shin split - תגובה
ד''ר איתי זיו13/05/2015מציע לפנות לפורום רפואת ספורט. הכי נכון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)