מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות על מסת שריר למומחיםצבי18/05/2015
שלום.
קודם כל תודה רבה לכם!
אני צעיר ורזה בן 19 ומעוניין לעלות במסת השריר. לא רוצה להיראות ביריון, פשוט להיראות חטוב יותר ולא רזה כמו עכשיו (אציין שהBMI שלי רק מעט מעל התת משק)...
אני מתכנן לעשות זאת ע"י אימון משקולות בבית 3 פעמים בשבוע, בכל אימון אני אעשה כ-4 סטים של יד קדמית, גב,כתפיים ולאחמ"כ מקביליות. ולאחר כל אימון לאכול כ30 גר' חלבונים ואולי גם מעט פחמימות... ורציתי לדעת:
1. מה דעתכם? האם זה בסדר? יש דרך לייעל?
2. אני רוצה בנוסף גם לרוץ פעם\ פעמיים בשבוע בשביל הלב ריאה, הרגליים והמצב רוח, זה בסדר או שזה יפגום משמעותית בעליית מסת השריר? ואם זה יפגום, האם יש לכם פיתרון עבורי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות על מסת שריר למומחים - תגובה
ד''ר איתי זיו18/05/2015מסת שריר כתוצאה מהאימון המצוין לא תעלה במידה רבה!!!
לשם שיפור ממשי ביכולת הגופנית חשובה התנהלות מעט... שונה. אימוני כוח 3-4 פעמים בשבוע, אכילה של חלבון מלא מספר פעמים ביום ולא רק אחרי אימון, עצימות אימון גבוהה ממש, ביצוע תרגילים מתאימים ועוד.
עלייה במסה זו המטרה הראשונה ורק לאחר מכן תהליך של חיטוב. לא הפוך!
לגבי מספר הסטים המצוין - נמוך מדי לשם השגת תוצאות טובות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
צבי21/05/2015קודם כל תודה.
נוסיף את הפרמטרים הבאים: אני מקפיד על 1.2 גרם חלבון לקילוגרם ביום, עושה אימון בעצימות גבוהה- 8-12 חזרות ומטרתי היא עליית מסת השריר בעיקר בפלג הגוף העליון. ונזכיר שאני בסה"כ שואף להיראות פחות רזה, לא שואף לעלייה מטורפת במסת שריר. השאלות:
1. מה עכשיו לא בסדר???
2. על כמה סטים אתה כן ממליץ?
3. באופן כללי, אני מעוניין לסדר לעצמי את תוכניות הכושר שלי ללא מאמן אישי, האם לאחר קריאת הספר עוצמות חדשות זה יהיה בטוח מצידי לסדר לעצמי תוכנית? אם לא, האם ישנה דרך אחרת בה זה יהיה בטוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר איתי זיו21/05/2015דרך הספר כמובן ניתן לבנות תוכנית אימון. יש בפרק 13 . לרמות שונות של מתאמנים. צריך לזכור שעלייה במסת השריר זו לא רק התוכנית אלא בכלל אורח חיים ספורטיבי.
ראה אם מסתדר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)