אימון עם הרבה חזרות א

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון עם הרבה חזרות א
    קרוליין
    20/05/2015

שלום רב אני מתאמנת אירובי וגם אימון פיטבול גומיות פילאטיס משקולות של קג אחד אבל עם הרבה חזרות הסט אחד או שניים כ חמישים חזרות האם זה מספיק או שאני גם צריכה לשלב אימון כח כמו משקולות גבוהות או trx שזה אימון כח בלבד ואם אפשר להסביר לי מה היתרון באימון שלי ובאימון trx תודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון עם הרבה חזרות א

הוספת תגובה

• אימון עם הרבה חזרות א - תגובה

ד''ר איתי זיו
    21/05/2015

כמה הערות והארות.....
    1. צריך להגדיר היטב מה מטרת האימון העיקרית ולפי זה לבדוק אם מה שנעשה באימון מתאים.
    2. אימוני התנגדות עם הרבה חזרות או מייצבים טובים לשיפור סבולת שרירית אך אם המטרה הנה כוח, חיטוב הגוף בצורה מעולה, הגברת חילוף חומרים בסיסי יש אימונים יותר יעילים מכך. לשם כך נמליץ על אימוני כוח שונים בהם מבצעים טווח חזרות של עד 20 לסט ובדרגת קושי גבוהה.
    3. סוג האביזר לא ממש משנה. TRX, פילאטיס או אולי סוג מסוים של יוגה. מה שחשוב זה סוג העומס המופעל על הגוף. אם אך ניתן בחדר הכושר לא להתקדם ובכל אימון אחר כן ולהיפך. ולראיה יש הרבה מתאמנים שמבצעים אימונים על בסיס יומי ולא ממש הדבר נראה לעין והם בכלל לא בעלי כושר גופני. לא הגיוני.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו