שריר ש"לא שורף"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריר ש"לא שורף"
    אביב
    27/06/2015

שלום. אני מתאמן כבר במכון כושר שנה וחצי.
    יש תרגילים שבזמן הביצוע שלהם אני מרגיש ממש את השריר שלי שורף ומתקשה. ויש תרגילים שלא. רציתי לדעת למה זה?
    אני מבצע אותם כמו שצריך, שם מקסימום משקל, אבל פשוט לא מרגיש את השריר כמו בתרגילים אחרים. האם אני צריך להפסיק לעשות את התרגילים האלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריר ש"לא שורף"

הוספת תגובה

• שריר ש"לא שורף" - תגובה

ד''ר איתי זיו
    27/06/2015

תחושת 'השריפה' הנה חומצת חלב בשריר. בתרגילים בהם מספר חזרות רב יחסית וזמני מנוחה קצרים בדרך כלל ישנה התחושה המתוארת.
    במרבית המקרים ההרגשה תהיה בשרירים הקטנים. ופחות הגדולים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלומר

אביב
    08/07/2015

כלומר גם אם אני לא מרגיש שהשריר שורף זה לא אומר כלום על האימון של השריר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלומר - תגובה

ד''ר איתי זיו
    08/07/2015

ממש לא. ניתן הרי לבצע אימוני כוח ברמה מאוד גבוהה ולא לחוש זאת. למשל בעת ביצוע תרגילים בטווח חזרות של 1-6 חזרות אין תחושה זו מכיוון שבין השאר ההפסקות ארוכות בין סט לסט. אבל במספר חזרות גבוה יותר והפסקות קצרות תחושה זו הנה שכיחה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה תשובה מפורטת ולעניין!

אביב
    10/07/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו