מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריצה ועודענבל05/07/2015
שלום,
אחרי שהתאמנתי בהליכה וריצה לסירוגין כיום אני רצה 20 דקות רצוף ומשלימה 20 דק' הליכה.
האם זה מספיק בשביל לשמור על כושר אחרי ירידה במשקל. ירדתי 9 קילו כיום אני שוקלת 70 ק"ג ומעוניינת להוריד עוד 3 . גובה 1.70
האם חיוני להגיע ל30 דק' ריצה? אני עדיין במאמץ עם ה20 אבל נהנית מזה...
דבר שני רציתי להתאמן במתקנים שבפארק הייתי במכשיר שבו ממנח שהידיים בצדדים אני צריכה להביא אותם למרכז מול הפנים. יש לי כתף עם תנועת יתר שיוצאת חופשי... אחרי מספר קטן של חזרות זהו היד נתקעה לי לא מוכנה לזוז, היד השניה בסדר.
מה עליי לעשות על מנת לחזק את הידיים ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצה ועוד - תגובה
ד''ר איתי זיו07/07/2015הערות:
1. 150 דקות פעילות אירובית בשבוע -צ מינמום לפי ההמלצות ואם המטרה ירידה במשקל עדיף אף יותר דקות בשבוע.
2. לתזונה משקל רב להשגת מטרות האימון השונות . חשוב במיוחד.
3. לגבי התרגילי כוח לא מממש ברור. אם התנועה לא נקיייה יש צורך לבדוק זאת מכיוון שעשוי אף להעלות עומס על המפרקים הפועלים בתרגיל.
4. חשוב להיות ערים לתחושת כאב ובמידה ויש כאב לבצע תרגיל אחר ולא להמשיך עם אותו תרגיל.
5. למספר החזרות המבוצע השפעה רבה על השגת מטרות האימון. לכן אם מבצעים 7 חזרות למשל או 15 ההבדלים מהותיים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריצה ועוד - תגובה
ד''ר איתי זיו07/07/2015הערות:
1. 150 דקות פעילות אירובית בשבוע -צ מינמום לפי ההמלצות ואם המטרה ירידה במשקל עדיף אף יותר דקות בשבוע.
2. לתזונה משקל רב להשגת מטרות האימון השונות . חשוב במיוחד.
3. לגבי התרגילי כוח לא מממש ברור. אם התנועה לא נקיייה יש צורך לבדוק זאת מכיוון שעשוי אף להעלות עומס על המפרקים הפועלים בתרגיל.
4. חשוב להיות ערים לתחושת כאב ובמידה ויש כאב לבצע תרגיל אחר ולא להמשיך עם אותו תרגיל.
5. למספר החזרות המבוצע השפעה רבה על השגת מטרות האימון. לכן אם מבצעים 7 חזרות למשל או 15 ההבדלים מהותיים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
ענבל08/07/2015תודה
סך כל האימון שלי הוא 40 דק( 20 דק ריצה 20 דק הליכה) 4 פעמים בשבוע. אז אני מבינה שזה תקין...
לגביי הכתפיים ה"חופשיות" שלי אתה ממליץ ללכת לאורטופד ? ככה אני נולדתי רק מבקשת תרגילים לחיזוק הכתף והיד. באותו תרגיל הכתף כאילו ננעלה לי ולא יכולתי להזיז אותה במנח ההוא אז הפסקתי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
ד''ר איתי זיו08/07/201520 דקות פעילות אירובי - מעט לכל הדיעות אלא אם כן מדובר על עצימות ממש גבוהה.
לגבי הבעיה בכתף. מציע להתייעץ עם פיזיותרפיסט ספורט רציני.
כמובן אורטופד ספורט גם אפשרי אך מעריך שניתן עם פיזיותרפיסט לפתור הבעיה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ענבל08/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)