מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת מסת שומר והעלאת מסת שריריונתן06/07/2015
שלום רב,
בן 32.5 שוקל 90.5 נמצא בדיאטה במעט חצי שנה עם הפסקות און / אוף
ירדתי סה"כ 11 ק"ג
בחודש האחרון נבנה לי תפריט מאוזן ע"י תזונאי ספורט
ויוצא שיורד סביב 0.5 - 1 ק"ג בשבוע
לפי המכשיר עם האלקטרודות יש לי 24% שומן
ואני אמור לשקול סביב ה71 ק"ג
עשיתי בדיקות דם והם תקינות
כמה שאלות:
1. אני הולך למכון כושר יום יום - יום אנאירובי 30 + דקות אליפטיקל מכשירים:חזה, גב, כתפיים יד קידמית + אחורית, בטן ורגליים יום אירובי: 40 דקות אליפטיקל + בטן האם אני (האימון האירובי נבנה לי ע"י מדריך) האם אני צריך להוסיף עוד מכשירים למשל משקולות חופשי ? למרות שאני לא רוצה להתנפח..
2. האם יש אפשרות לרדת יותר בשבוע ? יוצא שאני הולך כל יום ואני יורד אבל לא בקצבים מהירים
3. האם אני בוודאות שורף מסת שומן ומעלה שריר ? איך אפשר לדעת את זה ?
תודה רבה על התשובות והעזרה !!, יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת מסת שומר והעלאת מסת שריר - תגובה
ד''ר איתי זיו07/07/2015כמה הערות והארות....
1. משקולות חופשיות מומלץ להוסיף בהדרגתיות.
2. יש להגדיר מטרת האימון באופן מסודר . לא ברור שהיא מוגדרת כהלכה.
3. 24 אחוז שומן. רמה גבוהה לגבר. אמור להיות לא יותר מ- 20 אחוז מה גם שמדובר על השקעה באימונים וכנראה גם בתזונה.
4. ירידה של 1 קג ופחות מזה בשבוע - מצוין וגם אם יש שבוע שלא יורדים בכלל גם טוב. העיקר שיש מגמת ירידה במשקל ויותר חשוב - אחוז השומן.
5. להוריד מסת שומן והעלאת מסת שריר לא ממש קורה לאורך זמן. רק בשלבים ראשונים.
6. העלאת מסת שריר חשובה מאוד ולא כל כך מהר היא עולה. החשש 'להתנפח' לא מוצדק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת מסת שומר והעלאת מסת שריר - תגובה
ד''ר איתי זיו07/07/2015כמה הערות והארות....
1. משקולות חופשיות מומלץ להוסיף בהדרגתיות.
2. יש להגדיר מטרת האימון באופן מסודר . לא ברור שהיא מוגדרת כהלכה.
3. 24 אחוז שומן. רמה גבוהה לגבר. אמור להיות לא יותר מ- 20 אחוז מה גם שמדובר על השקעה באימונים וכנראה גם בתזונה.
4. ירידה של 1 קג ופחות מזה בשבוע - מצוין וגם אם יש שבוע שלא יורדים בכלל גם טוב. העיקר שיש מגמת ירידה במשקל ויותר חשוב - אחוז השומן.
5. להוריד מסת שומן והעלאת מסת שריר לא ממש קורה לאורך זמן. רק בשלבים ראשונים.
6. העלאת מסת שריר חשובה מאוד ולא כל כך מהר היא עולה. החשש 'להתנפח' לא מוצדק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)