שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירים
    מיכל
    11/07/2015

רציתי לדעת איך מפתחים שרירים יפים כמו שיש לרקדנים למשל. אני פחות מתכוונת לשרירים שנוצרים כתוצאה ממשקולות. האם זה יכול לקרות אך ורק מביצוע המון פילאטיס? אני עושה כל יום גם רצפה וגם מכשירים כבר הרבה זמן אבל אני לא מרגישה שום שינוי בגוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירים

הוספת תגובה

• שרירים - תגובה

ד''ר איתי זיו
    11/07/2015

המשתנה העיקרי על מנת להגיע לתוצאות מעולות מבחינה גופנית הנו יישום עיקרון עומס יסף. קרי העלאת עומסים על בסיס קבוע מדי מספר אימונים. ביצוע אותם אימונים ללא עומס נוסף לא יביא לשום שיפור אלא נשארים ברמה הנוכחית. בנוסף, רקדנים לא מבצעים רק פילאטיס. הם מבצעים עשרות תנועות רבות נוספות שמפעילות את השרירים התנועתיים והמייצבים באופן מאוד משמעותי ולכם ניכרת ההשקעה הגופנית במקרה זה.
    ייתכן שהמצב המתואר הנו פלאטו. בו אין התקדמות כלל . יש רבים מהמתאמנים שנמצאים במצב זה חודשים ואף שנים. בשל אימון לא מתאים, נוחות וכדומה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרירים

מיכל
    13/07/2015

אז מה כדאי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו