לא ענית לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ענית לי
    מיכל
    16/07/2015

כתבתי שאני עושה פילאטיס כמעט כל יום כבר הרבה זמן ומשום מה לא מרגישה שאני נהיית שרירית יותר. זה מוזר כי אני עושה גם פילאטיס מכשירים ונראה לי שאני כן מאתגרת תא עצמי. למה זה כך?

מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ענית לי

הוספת תגובה

• למיכל

ד''ר איתי זיו
    16/07/2015

בשיעורי סטודיו בכלל יש קושי לכמת את המאמץ המושקע בפועל. הרי מתאמן מסוים יכול להפסיק לבצע תרגיל מסוים עוד לפני שהגיע למיצוי יכולתו של השריר להתכווץ בנוסף, ייתכן שחלק מהתרגילים יהיו פחות אפקטיביים למטרת האימון של מתאמן זה או אחר. לכן למדריך השפעה רבה מאוד בפילאטיס יחסית לתחומי אימון רבים אחרים.
    נקוןדה נוספת הנה מידת מעורבות השרירים המייצבים/מקבעים לעומת תנועתיים. אם הדגש רק על המייצבים התחושה שתיארת הנה הגיונית. בפועל העומס באימון צריך להיות על שני סוגי שרירים אלה ולא רק על מייצבים.
    ניתן לבצע את התרגילים השונים בטווח חזרות של 10-15 בממוצע , קשה באופן יחסי. כמו כן, להקפיד על תפריט תזונתי מתאים מכיוון שבנייה של כוח שרירי קשור רבות בתזונה. במידה ולמרות האימונים על בסיס קבוע לא חל שינוי יש לבדוק יותר לעומק מ הסיבה לכך. ייתכן שאופי התרגילים והעומס באימון.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו