מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימוניםתום03/05/2008
שלום שמי תום ואני בן 13, אני מתעסק בספורט קרבי תחרותי, והחלטתי להתחיל להשתפר בצורה ניכרת לקראת אליפות ישראל הבאה.
כחלק המאימונים:
שכיבות שמיכה
ריצות
כפיפות בטן
קפיצה בחבל
שינוי בתזונה
הרעיון הוא שאני צריך לפתח: סיבולת לב ריאה
שרירים ברגלים ובבטן (לצורך ביטות וספיגה)
אך שרירי ידיים לא נחוצים כל כך.
והורדת משקל
(הכל נעשה באופן יום יומי, זאת אומרת לא הכל ביום אך לפחות 2 מהדברים)
אני לא מרגיש בסדר עם משטר האימונים, האם תוכל לתת את דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימונים
ישראל פרנקל04/05/2008לצערי תום הפרטים שהעברת בשאלתך אינם מספקים. עלי לדעת מעט יותר כגון משקלך, גובהך, משך הקרבות, משך האימונים ותוכנם. לאחר מכן אשמח לענות על שאלותיך בהרחבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
תום04/05/2008גובה- 1.57
משקל- 48
משך קרב- 3 דקות ( 3*דקה ובין כל דקה הפסקה)
אימונים:
כפיפות בטן- על בסיס יומי- 50 כפיפות בטן 3 סטים.
חבל- 100-200 קפיצות 3 סטים
ריצות-
5 ספרינטים ארוכים ככל האפשר וריצה קלה\בינונית לשמך 10-15 דקות.
האימונים ללא זמן קבוע ע''פ הזמן שיש.
לפחות 2 מהדברים (לדוגמא חבל וריצות) מבוצעים.
כמו כן יש גם 4 פעמים בשבוע אימונים של 45 דקות שכוללים ריצה קלה, סטים של כפיפות בטן וכד' וקרבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)