TRX ומסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• TRX ומסה
    תודה
    19/08/2015

שלום,
    אני מתאמן 3 פעמים בשבוע אימוני משקולות לעליית מסה, וגם מוסיף ריצות מידי פעם ולאט לאט עולה.
    הבנתי שTRX זה מאוד טוב לשרירים המייצבים, ואני רוצה לצרף את זה גם לתכנית האימון.
    השאלה איך עושים את זה עם אימוני המסה, וגם על בדיוק TRX עובד והאם יש ספר עם תרגילים ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TRX ומסה

הוספת תגובה

• TRX ומסה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    19/08/2015

לא ממש מתאים אימון TRX עם אימוני עלייה במסה. אך אם זה הרצון כמובן ניתן לעשות זאת. מכיוון שאימוני עלייה במסה מצריכים הפסקה בין אימוני0 של יום או יומיים ויותר תחוי כמה אימוני כוח עושים בשבוע חשוב לתכנן זאת טוב ממש. הרי השרירים ובכלל מערכות הגוף מתפתחות במנוחה!. הדבר לוי רבות בעצימות. אם העצימות של אימון הכוח בחדר כושר לא גבוהה מדי ניתן ביום למחרת לבצע את אימון ה- TRX. גם כאן יש צורך לא להפעיל רב מדי השרירים שעבדו יום לפני.
    אימון TRX מיועד בעיקר להפעלת שרירים מייצבים ותנועתיים יחד. טוב מהרבה בחינות אך פחות מתאים לעלייה במסה, או העלאת מסיבית של חילוף חומרים בסיסי. אימון משקולות יעיל הרבה יותר.
    מציע לבנות תוכנית אימון כוללת של שני סוגי האימונים על ידי איש מקצוע על מנת שיהיה אפקט אימון משמעותי.
    ספר תרגילים יש באנגלית לא מעט ויש חוברת תרגילים ליבואני השיטה- גו אקטיב. ניתן לבדוק עימם.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך

אני
    21/08/2015

אולי אפשר לבצע אימון ab שככה העומס מהשרירים יורד ואפשר אולי להוסיף לאותו אימון גם TRX עם תרגילים לאותם שרירים בכל אימון בהתאמה?
    אתה גם עושה פגישות ייעוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו