אימוני משקולות על מיטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימוני משקולות על מיטה
    דני
    21/08/2015

שלום,

בעבר התאמנתי בחדר כושר.
    מסיבות מסוימות איני מתאמן שם יותר, וכעת מתאמן עם משקולות בבית עם תרגילים שאת הטכניקה שלהם כבר למדתי מהמדריכים במכון.
    נניח ואני רוצה לבצע תרגילים עם משקולות על המיטה שלי בחדר (אין לי בבית מזרן כושר או כורסת כושר) כדי לאמן את החזה , אשר בהם אני בתנוחה שבה אני שוכב עם גבי על המיטה. האם בכך אני עלול לגרום נזק לגופי?
    חשבתי למשל שאולי מכך שהמזרן של מיטתי לא מספיק "קשיח" כמו של כורסת כושר, הגב שלי לא מקבל מספיק תמיכה וייתכן שזה משמעותי כשעובדים עם משקולות...

לצורך העניין, המזרן של מיטתי אינו רך במיוחד, אך כמובן אין לו את אותה קשיחות שיש לכורסת כושר.
    אדגיש גם שאת הטכניקה עצמה של התרגילים שאני מתכנן לבצע על המיטה- אני מכיר היטב ממדריכים (פשוט רגיל לבצעם על כורסת כושר ללא שיפוע).

אשמח לדעתכם בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימוני משקולות על מיטה

הוספת תגובה

• אימוני משקולות על מיטה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    30/08/2015

התרגילים על מיטה בחלקם לא יבוצעו בטווח תנועה מלא מכיוון שיש את המזרון שמגביל את התנועה. כמובן שעדיף ספה שיפועית או לא או לפחות ספסל יחסית צר. נזק גופני לא כל כך מהר גורמים כך שאין בעיה מבחינה זו אלא אם מבצעים פיצויים מהותיים בעמוד השדרה, מבצעים התרגילים באופן מתפרץ ולא מדויק ועוד.
    מציע לבחור תרגילים בסיסיים וכן תרגילים כנגד משקל הגוף שהם גם מצוינים להשיג חלק ממטרות האימון.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו