מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקבילים עם תיקדני31/08/2015
שלום,
אני מבצע אימוני כוח בבית ובגינה.
אחד מהתרגילים שאני מבצע הוא מקבילים.
אני מעוניין להעלות את דרגת הקושי של התרגיל, ולכן לאחרונה אני מבצע אותו עם תיק בית ספר שבו אני שם צלחות של משקולות (אין לי את החגורה המיוחדת שתולים עליה משקולות שיש בחדרי כושר למיניהם ונועדה למטרה זאת).
האם עצם זה שאני עושה מקבילים עם תיק על הגב שיש בו משקולות עשוי לגרום לנזק לגוף? עדיף לעבור לחגורה כמו בחדרי כושר?
לצורך העניין, אני מקפיד מאוד על תנועה נכונה, משתדל שהמשקולות יונחו בצורה מאוזנת בתוך התיק (כלומר, שלא יהיה דגש של המשקולת על צד ימין למשל), ובכל מקרה המשקל שיש לי בתיק לא אמור לעלות על 15 קילו גם אם אני ממש אשתפר בהמשך (כרגע אני עם 7.5 קילו בתיק).
אציין שאני בן 24 ושוקל 66 קילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקבילים עם תיק - תגובה
ד''ר איתי זיו02/09/2015לא כל כך מהר יש נזק לגב. יש צורך בתנועה מאוד חדה, ייחודית ועם משקל בדרך כלל על מנת שתיגרם פציעה. אם בהדרגתיות מעלים משקלים - אין בעיה. מה שכן עומק הירידה מטה יותר משמעותי וחשוב לרדת עם משקל עד 90 מעלות במרפק. למטה מכך מעלה עומס על מפרק הכתף.
חגורה מסייעת כמובן וניתן בהחלט לעשות עימה שימוש.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)