סיבולת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבולת
    דני
    05/09/2015

שלום,

אני מבצע במהלך השבוע אימוני כוח במטרה לעלות במסה.
    כמו כן, איני מבצע בכלל פעילות אירובית.

האם הדבר עשוי להזיק לגוף (ביצוע אימונים אנאוריביים מבלי לבצע בכלל אימוני אירובי)?
    אם כן, מה היא תדירות הריצות המינימלית (כדי לא להתעכב בעלייה במסה, יש לי נטייה לרדת במשקל) שעליי לבצע על מנת שלא אפגע מכך שאני מבצע אימוני משקולות בלבד?
    נניח, ריצה של 30-40 דקות שבמהלכה אני שומר על 75% מהדופק המרבי פעמיים בשבוע תשרת את מטרתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיבולת

הוספת תגובה

• סיבולת - תגובה

ד''ר איתי זיו
    18/09/2015

אין בעיה מבחינת המסה. בסיום אימון הכול פעילות אירובית בטווח של 60-75 אחוז מהדופק המירבי תהיה בסדר גמור. ניתן 25-30 דקות וכמובן לשים לב להרכב הגוף . זה חשוב במיוחד.
    ניתן 4-3 פעמים בשבוע וכמובן להקפיד על התזונה. ממש ממש קריטי.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ואם לצורך העניין

דני
    20/09/2015

לא אעשה פעילות אירובית בכלל, אך אמשיך עם אימוני הכוח כרגיל.
    האם הדבר עשוי לגרום לנזק כלשהו לגוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ואם לצורך העניין - תגובה

ד''ר איתי זיו
    21/09/2015

לא ממש נזק. העניין הנו השפעה פחות טובה על הבריאות. ובד בבד עם העלייה בגיל חשוב במיוחד מערכת אירובית שתתפקד טוב ככל שניתן. בל נשכח שפעילות אירובית הנה בעלת השפעה גם על הרכב הגוף, המוח, ויטליות, הפחתת גורמי סיכון למחלות ומה לא.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו