מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיבולתדני05/09/2015
שלום,
אני מבצע במהלך השבוע אימוני כוח במטרה לעלות במסה.
כמו כן, איני מבצע בכלל פעילות אירובית.
האם הדבר עשוי להזיק לגוף (ביצוע אימונים אנאוריביים מבלי לבצע בכלל אימוני אירובי)?
אם כן, מה היא תדירות הריצות המינימלית (כדי לא להתעכב בעלייה במסה, יש לי נטייה לרדת במשקל) שעליי לבצע על מנת שלא אפגע מכך שאני מבצע אימוני משקולות בלבד?
נניח, ריצה של 30-40 דקות שבמהלכה אני שומר על 75% מהדופק המרבי פעמיים בשבוע תשרת את מטרתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבולת - תגובה
ד''ר איתי זיו18/09/2015אין בעיה מבחינת המסה. בסיום אימון הכול פעילות אירובית בטווח של 60-75 אחוז מהדופק המירבי תהיה בסדר גמור. ניתן 25-30 דקות וכמובן לשים לב להרכב הגוף . זה חשוב במיוחד.
ניתן 4-3 פעמים בשבוע וכמובן להקפיד על התזונה. ממש ממש קריטי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ואם לצורך העניין
דני20/09/2015לא אעשה פעילות אירובית בכלל, אך אמשיך עם אימוני הכוח כרגיל.
האם הדבר עשוי לגרום לנזק כלשהו לגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ואם לצורך העניין - תגובה
ד''ר איתי זיו21/09/2015לא ממש נזק. העניין הנו השפעה פחות טובה על הבריאות. ובד בבד עם העלייה בגיל חשוב במיוחד מערכת אירובית שתתפקד טוב ככל שניתן. בל נשכח שפעילות אירובית הנה בעלת השפעה גם על הרכב הגוף, המוח, ויטליות, הפחתת גורמי סיכון למחלות ומה לא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)