מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה ספורטמיכל06/09/2015
שלום
אני בת 28 ומאד רזה. אני מעוניינת להתחזק ולבנות מסת שריר. אבל אני מאד מבולבלת מהאופציות.
בעבר הייתי הולכת לחדר כושר ואמנם בנו לי תכנית אבל הרגשתי שחסרההנחיה יותר צמודה (בלי קשר לחדר כושר הספציפי - פשוט פחות אהבתי את העבודה על שרירים בנפרד ותרגילים כאלה משעממים ובלי ליווי צמוד יותר והנחיה) אחכ התחלתי לעשות הומן יוגה ופילאטיס אבל זה כבר מתחיל לשעמם אותי ואני מרגישה שאני לא מתחזקת בזה. שמעתי שיש כל מיני דברים כמו קרוספיט וטי אר אקס או שאולי כדאי אימונים אישיים מסוג כלשהו. גם חשוב לי שזה יהיה קרוב לבית יחסית ובשעות נוחות. אני מאד מבולבלבת מהאופציות ואל יודעת מה כדאי על מנת להשיג מראה שרירי יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה ספורט - תגובה
ד''ר איתי זיו09/09/2015היי,
חייבים אימוני כוח על מנת לחזק השרירים וחיטוב הגוף מהותית.
עבודה מטבולית למשל מפעילה מספר רב של שרירים והיא פחות אפקטיבית לעומת הפרדה של כל שריר בנפרד. מציע לבדוק איזה אימון כוח הכי מתאים לך. אימון משקולות, אולי קרוספיט וכדומה. עדיף לעשות זאת עם איש מקצוע חד פעמי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)