איזה ספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה ספורט
    מיכל
    06/09/2015

שלום

אני בת 28 ומאד רזה. אני מעוניינת להתחזק ולבנות מסת שריר. אבל אני מאד מבולבלת מהאופציות.

בעבר הייתי הולכת לחדר כושר ואמנם בנו לי תכנית אבל הרגשתי שחסרההנחיה יותר צמודה (בלי קשר לחדר כושר הספציפי - פשוט פחות אהבתי את העבודה על שרירים בנפרד ותרגילים כאלה משעממים ובלי ליווי צמוד יותר והנחיה) אחכ התחלתי לעשות הומן יוגה ופילאטיס אבל זה כבר מתחיל לשעמם אותי ואני מרגישה שאני לא מתחזקת בזה. שמעתי שיש כל מיני דברים כמו קרוספיט וטי אר אקס או שאולי כדאי אימונים אישיים מסוג כלשהו. גם חשוב לי שזה יהיה קרוב לבית יחסית ובשעות נוחות. אני מאד מבולבלבת מהאופציות ואל יודעת מה כדאי על מנת להשיג מראה שרירי יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה ספורט

הוספת תגובה

• איזה ספורט - תגובה

ד''ר איתי זיו
    09/09/2015

היי,
    חייבים אימוני כוח על מנת לחזק השרירים וחיטוב הגוף מהותית.
    עבודה מטבולית למשל מפעילה מספר רב של שרירים והיא פחות אפקטיבית לעומת הפרדה של כל שריר בנפרד. מציע לבדוק איזה אימון כוח הכי מתאים לך. אימון משקולות, אולי קרוספיט וכדומה. עדיף לעשות זאת עם איש מקצוע חד פעמי.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו