תדירות של ספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תדירות של ספורט
    איילת
    07/09/2015

היי, אני לא אוהבת ספורט ואני נמנעת מזה בטח שלא סובלת את החום ואין מצב שארשם למכון כושר כי זה משעמם אותי ממש ויקר בשבילי, אני כבר בת 30 פלוס, אבל מאחר ואני מנהלת עסק וכל הזמן בבית הפכתי ממש לבטטה, ראיתי שמישהי הציעה לרקוד כל כמה שעות במשך 10 דקות כל פעם, סה"כ להשלים נגיד 4 סיבובים כאלה, האם זה יכול להחליף ספורט אינטנסיבי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תדירות של ספורט

הוספת תגובה

• תדירות של ספורט - תגובה

ד''ר איתי זיו
    09/09/2015

לא ממש להחליף אך גם טוב. וייתכן שהנפח יהיה מספק וטוב. וכמובן עדיף מאשר לא כלום.
    ויש ריקודים שהמאמץ בהם הנו משמעותי. ללא צל של ספק. אולי כדאי להצטרף לקבוצה מסוימת ואז יהיה קל יותר להתמיד.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיזו בחינה זה לא מחליף

איילת
    09/09/2015

מאיזו בחינה זה לא מחליף ועל איזו קבוצה אתה ממליץ? אם זה משנה אם זה מחול למשל או היפ הופ? או שזה לא חשוב
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיזו בחינה זה לא מחליף - תגובה

ד''ר איתי זיו
    21/09/2015

מה שחשוב הנו עצימות הריקוד. הדבר לא מחליף פעילות גופנית לשיפור מערכות הגוף השונות אך בהחלט יהווה כבר גירוי משמעותי יותר.
    יש צורך למצוא סוגי ריקודים מתאימים לכך. יש לא מעט. צריכים להיות עם דופק גבוה, דינמיות מאמץ גבוהה ועוד. קרי שלא יהיו מנוחות אם בכלל ומספר צעדים/תנועות פר דקה - רבים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו