בעיית צלוליט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית צלוליט
    someone
    05/05/2008

שלום קוראים לי שרון אני בת 22 והבעיה שלי היא בעיה שלרוב אין לה פיתרון.
    אני בנאדם רזה (יחסית)אני שוקלת 51 ואני מטר שבעים.זה ישמע לכם מוזר אבל אני מלאה בצלוליט באזור הרגליים ,ישבן רגליים אחוריות כולי פשוט מלאה בצלוליט אני בסה"כ בת 22 ויש לי רגליים מגעילות עם מראה זוועתי של צלוליט והקטע המוזר הוא שאני בכלל לא שמנה.
    לאחרונה זה התחיל להפריע לי זה מונע ממני ללכת לים עם תחתון בזמן שכולן הולכות(רובן)
    זה מונע ממני לעשות המון דברים שאכן פוגעים בי בחיי היום יום.
    שמעתי שהמכשיר להמסת צלוליט סתם עבודה בעיניים,אני ממש מיואשת מהמצב כי המצב שלי הוא לא סתם צלוליט קטן באיזור הישבן אני פשוט מלאה, מלאה בצלוליט בכל האזור של הרגליים זה מייאש אותי ומגעיל אותי.
    השאלה שלי היא האם הליכות עוזרות להעלמת הצלוליט איזה תרגילים אכן יכולים להעלים את הצלוליט?האם משהו בכלל יכול להעלים אותו?הבנתי שמכונה וקרמים לא אבל אולי פעילות גופנית נמרצת אכן תוכל?
    בבקשה מכם תעזרו לי מה כן יכול להעלים לי את הדבר הנורא הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית צלוליט

הוספת תגובה

• למה אתם לא עונים לי???

someone
    08/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלוליט

עופר קיס
    08/05/2008

למיטב ידיעתי פעילות גופנית תעזור באופן חלקי .עלייך לבצע תרגילי רגליים כדוגמת squat ומכרעים במקום בנוסף ישנן מכונות מאושרות fda שיש ביכולתן לשפר את היכולת הגוף ולספוג את שומן הצלוליט
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה המכונות הללו?איפה הן נמצאות..

someone
    09/05/2008

ומזה התרגילים שאמרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלוליטיס

ישראל פרנקל
    09/05/2008

הייתי מציע לך לפנות לכיוון רפואי יותר מאשר להסתפק בתשובתינו שלנו בלבד. רופא ו/ או כירורג אולי יוכלו להאיר את עינך מעט יותר - לגבי שאלתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו