מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית צלוליטsomeone05/05/2008
שלום קוראים לי שרון אני בת 22 והבעיה שלי היא בעיה שלרוב אין לה פיתרון.
אני בנאדם רזה (יחסית)אני שוקלת 51 ואני מטר שבעים.זה ישמע לכם מוזר אבל אני מלאה בצלוליט באזור הרגליים ,ישבן רגליים אחוריות כולי פשוט מלאה בצלוליט אני בסה"כ בת 22 ויש לי רגליים מגעילות עם מראה זוועתי של צלוליט והקטע המוזר הוא שאני בכלל לא שמנה.
לאחרונה זה התחיל להפריע לי זה מונע ממני ללכת לים עם תחתון בזמן שכולן הולכות(רובן)
זה מונע ממני לעשות המון דברים שאכן פוגעים בי בחיי היום יום.
שמעתי שהמכשיר להמסת צלוליט סתם עבודה בעיניים,אני ממש מיואשת מהמצב כי המצב שלי הוא לא סתם צלוליט קטן באיזור הישבן אני פשוט מלאה, מלאה בצלוליט בכל האזור של הרגליים זה מייאש אותי ומגעיל אותי.
השאלה שלי היא האם הליכות עוזרות להעלמת הצלוליט איזה תרגילים אכן יכולים להעלים את הצלוליט?האם משהו בכלל יכול להעלים אותו?הבנתי שמכונה וקרמים לא אבל אולי פעילות גופנית נמרצת אכן תוכל?
בבקשה מכם תעזרו לי מה כן יכול להעלים לי את הדבר הנורא הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים לי???
someone08/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלוליט
עופר קיס08/05/2008למיטב ידיעתי פעילות גופנית תעזור באופן חלקי .עלייך לבצע תרגילי רגליים כדוגמת squat ומכרעים במקום בנוסף ישנן מכונות מאושרות fda שיש ביכולתן לשפר את היכולת הגוף ולספוג את שומן הצלוליט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה המכונות הללו?איפה הן נמצאות..
someone09/05/2008ומזה התרגילים שאמרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלוליטיס
ישראל פרנקל09/05/2008הייתי מציע לך לפנות לכיוון רפואי יותר מאשר להסתפק בתשובתינו שלנו בלבד. רופא ו/ או כירורג אולי יוכלו להאיר את עינך מעט יותר - לגבי שאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)