בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן
    סיגל
    19/09/2015

שלום , אני בת 17 וחצי עם משקל 61 וגובה של 1.73 , הBMI שלי תקין אך בכל זאת מצטבר אצלי הרבה שומן ביטני , אני עושה המון כושר והולכת כמעט 3 פעמים בשבוע לחדר כושר ובמקביל עושה הליכות אך לא משנה כמה זמן הקפדתי בכושר וגם בתזונה , יש לי תפריט מסויים שעשיתי עם דיאטנית של חמש ארוחות ביום אני אוכלת בריא ולא מכניסה כמעט זבל לגוף כמו פחמימות לא מורכבות או סוכר וכו' ... למרות כל המאמצים האלה עדיין הבטן שלי לא ''שטוחה'' כמו שאומרים , השאלה שלי היא מה אני לא עושה נכון ? ואם בכלל בטן אפשר לשנות? כי לפי מה שהבנתי זה עיניין גנטי וקשה ואפילו בלתי אפשרי להשפיע על כך , הייתי שמחה אם היית ממליץ לי על משהו , אולי תרגילים מסויימים בתדירות מסויימת או מאכלים אשר שורפים שומנים יותר ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן

הוספת תגובה

• בטן - תגובה

ד''ר איתי זיו
    21/09/2015

כמה דברים.
    1. יש צורך להפחית אחוז השומן התת עורי. הכי חשוב. לא ציינת מהו. פה נעוץ העניין. 2. יש צורך לבצע על מנת להפחית משקל ובטח אחוז שומן 220 דקות פעילות אירובית בשבוע בדופק מטרה.
    3. האם אשת המקצוע בתחום התזונה הנה עם התמחות בספורט? גם נקודה חשובה מכיוון שהתפריט וההתייחסות שונים לגמרי. ויש צורך בהבנה משמעותית בתחום.
    4. אימון בחדר הכושר. לא ממש אפשר להבין מה נעשה שם. נציין שמעטות הן הנשים שמתאמנות אפקטיבית בחדר הכושר. זאת מסיבות שונות ומשונות. לכן לאופי התרגילים השפעה רבה וגם לעצימות של האימון בכלל. ייתכן גם להתאמן כל החיים בחדר הכושר ולא לשפר היכולת הגופנית ועוד.
    5. תרגילים לחיזוק שרירי הבטן חשוב לעשות. כמובן שיש צורך באיכותיים. ממליץ להתייעץ עם מדריך רציני בנושא. כמובן זה לא הפיתרון אך בהחלט ישפר הנראות במידת מה של האזור הבטני.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטן - תגובה

ד''ר איתי זיו
    21/09/2015

כמה דברים.
    1. יש צורך להפחית אחוז השומן התת עורי. הכי חשוב. לא ציינת מהו. פה נעוץ העניין. 2. יש צורך לבצע על מנת להפחית משקל ובטח אחוז שומן 220 דקות פעילות אירובית בשבוע בדופק מטרה.
    3. האם אשת המקצוע בתחום התזונה הנה עם התמחות בספורט? גם נקודה חשובה מכיוון שהתפריט וההתייחסות שונים לגמרי. ויש צורך בהבנה משמעותית בתחום.
    4. אימון בחדר הכושר. לא ממש אפשר להבין מה נעשה שם. נציין שמעטות הן הנשים שמתאמנות אפקטיבית בחדר הכושר. זאת מסיבות שונות ומשונות. לכן לאופי התרגילים השפעה רבה וגם לעצימות של האימון בכלל. ייתכן גם להתאמן כל החיים בחדר הכושר ולא לשפר היכולת הגופנית ועוד.
    5. תרגילים לחיזוק שרירי הבטן חשוב לעשות. כמובן שיש צורך באיכותיים. ממליץ להתייעץ עם מדריך רציני בנושא. כמובן זה לא הפיתרון אך בהחלט ישפר הנראות במידת מה של האזור הבטני.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו