מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלות בנוגע לאימוןgila11/10/2015
היי
יש לי 2 שאלות
אני בת 28 ובשנה האחרונה מתאמלת המון בעיקר אירובי ומשקולות ובחודשים האחרונים אני משלבת ריצות.
(לפני כן במהלך ה 15 שנה בעיקר עיצוב וחיטוב)
1.כשאני בכיתה אני די ברמה נמוכה משאר המתאמנים.למרות שאני מתעמלת על בסיס קבוע.האם אפשר לשפר ללא מדריך כושר פרטי? (עלויות גבוהות)
2.אני גרה בארץ קרה וכשאני יוצאת לריצות בבוקר מוקדם ממש קר בחוץ
אני מתחילה את החימום בבית.לפחות 10 דקות קפיצות וכו.
ורצה רק עם בגדי ספורט.ובמהלך הריצה אני כמעט ולא מרגישה את הקור.
כשאני מגיעה חזרה הביתה אני ממש משתעלת.
לאחר מקלחת חמה השיעול מיד עובר.
האם זה בסדר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות בנוגע לאימון - תגובה
ד''ר איתי זיו14/10/2015עונה במספר נקודות:
ריצה במזג אוויר קר מצריכה היערכות ממש טובה. חימום לפני, ריצה אולי במקום בו יש בניינים ופחות בחוץ על מנת למסך מעט את הרוח הקרה, כיסוי לפנים, ריצה אם אפשר לא מול הרוח ועוד. רוח קרה עוד גורמת לקור עז יותר. או אז לראות אם השיעולים עדיין ממשיכים. אפשר לקצר את הפעילות האירובית כך שיבוצעו אימוני איכות ואז הם למעשה יהיו קצרים יותר. כמו אימוני מדרגות, עליות וכדומה.
2. שיעור עם כיתה בסטודיו כמובן אם לא מבצעים על בסיס קבוע בתרגילים ייחודיים המתאמנים קבוע הנם ברמה גבוהה יותר. מדובר על תרגילים ייחודיים כמו גשרים, עמידות ידיים אולי ומה לא. אם בכל זאת המטרה להדביק הקצב אין ברירה ולבדוק ברשת סרטוני הדרכה שונים ולבצע עצמאית.
3. באימון בחדר הכושר ובמכונות כוח ייעודיות ניתן להשיג תוצאות מצוינות כך שלא בהכרח חייבים להצטרף לקבוצה.
4. אימון אישי- ייתכן שניתן לשכור שירותיו של מאמן אחת למספר שבועות בלבד שיבנה תוכנית אימון והדרכה על התרגילים השונים. שיצלם אותך או את אותו מבצע התרגילים וכך יהיה דרך לעבוד באופן עצמאי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!!!
gila14/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)