מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחור רזה שרוצה להיראות יותר "מוצק"עומרי15/10/2015
אז הבנתי כבר שלא משנה כמה או מה אני אוכל, הגנים שלי ינצחו ולכן אני צריך להיכנס למכון ולהשקיע באימונים + תזונה נכונה.
אני בחור בן 22, מטר תשעים אבל רזה מאוד (כמו אבא שלי). אני נמצא בתוך בלאגן וצריך שמישהו יעשה לי סדר בסלט. על מה לשים יותר דגש בתזונה היומית - פחמימות או חלבונים?
בחדר כושר הבנתי שאני צריך להתמקד כרגע במסה ולא בחיטוב - כמה חזרות לעשות כפול כמה סטים? מה זמן המנוחה בין כל סט לסט? נאמר לי שטווח החזרות צריך להיות קטן בדגש על משקלים כבדים כדי לפרק את השריר ולגרום לו לגדול.
הגענו עד לכאן עם 2 שאלות. שאלה אחרונה:
אבקת גיינר - בשורה התחתונה, בסופו של עניין - לקחת או לא?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחור רזה שרוצה להיראות יותר "מוצק" - תגובה
ד''ר איתי זיו17/10/2015תשובות על כל מה שהעלית זה עניין של כמה ימים של הסברים.....
נמקד בקצרה. הגנים , קרי התורשה, ענין של 25% בממוצע. השאר - 75% מדובר על אורח חיים. ללא הקפדה על כך לא ממש ניתן יהיה להתקדם.
יש צורך בתפריט תזונתי כמובן וזה יש לבנות רק עם איש מקצוע. מספר אימונים, סטים וחזרות , לפי פרוטוקול של היפרטרופיה. או אז, יש להתחשב ברמה הנוכחית ולבדוק כמה אימוני כוח יבוצעו. 4 או אולי יותר. יש צורך לבנות מסה במשך מספר חודשים וככל הנראה לפי המצוין, לפחות שנה!
גם זאת יש צורך עם אש מקצוע לעשות אחרת לא ממש ניתן יהיה להתקדם.
לגבי אבקת גיינר ניתן לעשות בה שימוש. לא חובה והדבר תלוי בתפריט התזונתי הכולל!.
יש צורך לבדוק כמות קלוריות מיומית ואז להחליט כן/לא תיסוף.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)