פילאטיס מכשירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילאטיס מכשירים
    עדי
    18/10/2015

שלום,

אני מעוניינת לרזות ולכן עושה 5-4 פעמים בשבוע פעילות אירובית למשך כשעה בכל פעם.
    אני לא אוהבת פעילות אנאירובית אבל יודעת שהיא חלק חשוב מתהליך הירידה במשקל. אני לא מתחברת למשקולות בכל צורה שהיא (פשוט לא מתמידה, ניסיתי תוכנית מסודרת שבנו לי בחדר הכושר), ודי מיציתי חוגים בסטודיו.
    מעולם לא ניסיתי פילאטיס מכשירים, אבל על פניו נראה שהוא עצים יותר מפילאטיס ללא מכשירים. נראה לי לי שהוא עובד על עיצוב וחיטוב, אבל האם גם יסייע בירידה במשקל (זירוז חילוף החומרים ובניית שריר)?

מחכה לתשובה,
    עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילאטיס מכשירים

הוספת תגובה

• פילאטיס מכשירים - תגובה

ד''ר איתי זיו
    19/10/2015

פילאטיס מכשירים אכן, במרבית המקרים, עצים יותר מפילאטיס רצפה. אך כמובן הדבר תלוי במשתנים מסוימים ורבות במדריך. בפועל הבעיה עם שיעורי סטודיו שחל קושי לכמת רמת המאמץ המושקע. בפועל כן ניתן להעלות חילוף חומרים בסיסי אך ממש לא כמו באימון משקולות או אף אימון מטבולי בסטודיו, קרוספיט ועוד. מציע שתנסי עוד אפשרויות של אימונים חוץ מחדר כושר אם המטרה הגברת חילוף חומרים בסיסי, הרזיה ועוד. במידה וכן ממשיכה פילאטיס מכשירים חשיבות רב ממש למדריך. שיהיה מקצועי ככל שניתן וישים לב להמון פרטים שצריך לשים אליהם לב במהלך השיעור.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

עדי
    20/10/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו