מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילאטיס מכשיריםעדי18/10/2015
שלום,
אני מעוניינת לרזות ולכן עושה 5-4 פעמים בשבוע פעילות אירובית למשך כשעה בכל פעם.
אני לא אוהבת פעילות אנאירובית אבל יודעת שהיא חלק חשוב מתהליך הירידה במשקל. אני לא מתחברת למשקולות בכל צורה שהיא (פשוט לא מתמידה, ניסיתי תוכנית מסודרת שבנו לי בחדר הכושר), ודי מיציתי חוגים בסטודיו.
מעולם לא ניסיתי פילאטיס מכשירים, אבל על פניו נראה שהוא עצים יותר מפילאטיס ללא מכשירים. נראה לי לי שהוא עובד על עיצוב וחיטוב, אבל האם גם יסייע בירידה במשקל (זירוז חילוף החומרים ובניית שריר)?
מחכה לתשובה,
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילאטיס מכשירים - תגובה
ד''ר איתי זיו19/10/2015פילאטיס מכשירים אכן, במרבית המקרים, עצים יותר מפילאטיס רצפה. אך כמובן הדבר תלוי במשתנים מסוימים ורבות במדריך. בפועל הבעיה עם שיעורי סטודיו שחל קושי לכמת רמת המאמץ המושקע. בפועל כן ניתן להעלות חילוף חומרים בסיסי אך ממש לא כמו באימון משקולות או אף אימון מטבולי בסטודיו, קרוספיט ועוד. מציע שתנסי עוד אפשרויות של אימונים חוץ מחדר כושר אם המטרה הגברת חילוף חומרים בסיסי, הרזיה ועוד. במידה וכן ממשיכה פילאטיס מכשירים חשיבות רב ממש למדריך. שיהיה מקצועי ככל שניתן וישים לב להמון פרטים שצריך לשים אליהם לב במהלך השיעור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
עדי20/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)