מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטןענבל19/10/2015
שלום,
פרטים : בת 34 . גובה 1.70 משקל 67.
רצה חצי שעה 4 פעמים בשבוע.מה שמפריע לי הוא שומן בטני שיש לי.
מה עליי לעשות על מנת להיפטר מהבטן שלי? האם עליי לרדת במשקל? ה BMI שלי תקין עפ"י המחשבונים
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן - תגובה
ד''ר איתי זיו19/10/2015כמה נקודות חשובות:
1. משקל ממש לא רלבנטי יש צורך במדידת אחוז שומן! אצל דיאטן קליני או אולי אצל דיאטן של הקופת חולים. לא תמיד יש אצלם מד אחוז שומן.
2. ייתכן שבמקרה המצוין ההשמנה הנה בעיקר בטנית ופחות יש ריכוז שומן באזורים אחרים. זאת ניתן לאמת על ידי מדידת אחוז השומן. במידה והנו מעל 30 אחוז למשל. קודם כל יש צורך להגיע למצב שהרמה הנה פחות מ- 30 אחוז.
3. יש צורך לבצע על בסיס קבוע אימוני כוח לשם העלאת חילוף חומרים בסיסי. ריצה לא מעלה זאת וכך אין ממש ערך מוסף של הוצאה קלורית במנוחה וחבל.
4. יש צורך לבנות תוכנית אימון אירובי ותוכנית אימון כוח בהקדם.
5. היקף הפעילות האירובית לא צוין אך במקרה שלך יש צורך בלפחות 200 דקות בשבוע ב- 4-5 פעמים וניתן לשאוף אף ל- 220 דקות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)