אימוני משקולות ללא אירובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימוני משקולות ללא אירובי
    גונן
    08/11/2015

שלום רב,
    אני בן 38 , התאמנתי בשנה החולפת במכון כושר וכעת העדפתי לרכוש סט משקולות בבית ולהתאמן בבית. מה שקורה בפועל הוא שאני מתאמן בבית באימוני כוח בלבד וללא כל פעולה אירובית. בחדר כושר הייתי מבצע אימוני אלפטיקל, אך כעת מאחר ואני מתאמן בבית במשקולות בלבד, אני "מתעצל" לרדת למטה לריצה/הליכה וכו.. אודה לדעתך האם אימוני כוח בלבד תורמים גם הם לחיזוק מסת שריר ולעיצום פעילות גופנית גם ללא אימוני אירובי ? האם ניתן לבצע תוכנית כושר רק עם אימוני משקולות? מהם החסרונות והיתרונות בפעילות מסוג זה בלבד
    תודה מראש גונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אימוני משקולות ללא אירובי - תגובה

ד''ר איתי זיו
    09/11/2015

אין בעיה להתאמן בבית. העניין הנו שחשוב לבצע פעילות אירובית על בסיס קבוע לשיפור מצב בריאותי, הפחתת משקל, שיפור יכולת ספורטיבית אם צריך ועוד. אם כך, אין הרבה ברירה אלא לבצע פעילות אירובית על בסיס קבוע. ניתן גם חצי שעה מדי סיום אימון משקולות .
    מבחינת הפחתת אחוז שומן ניתן להגיע עד רמה מסויימת ללא ביצוע פעילות אירובית על בסיס קבוע. לכן אם זו גם מטרה הרי שחשוב לבצעה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו