אימוני סבולת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימוני סבולת
    חיים
    20/11/2015

שלום אני בן 18 מתאמן כבר שנתיים וחצי יש לי מסה בכל הגוף , עברתי דירה ליישוב לפני שבועיים ואין לי אפשרות להגיע לחדר הכושר באותן תדירויות שהגעתי לפעמים זה לא מסתדר לי בכלל גם התקופה לפני גיוס ויש לחץ ודברים לסדר ואין מספיק זמן גם לחד''כ, יש לי בבית משקל שאיתו אני יכול לעשות תרגילי סבולת לרגליים כתפיים גב וידיים , הבעיה שלי היא עם החזה , אין לי מיטה בבית עליה אני יכול להתאמן.
    להלן שאלותיי:
    1- האם שכיבות שמיכה בכל מיני וריאציות ישמרו את המסה , ומה השפעתם ?( ניסיתי עם תרמיל אבל זה מכאיב מאוד על הכתף וגורם לי לחץ לגב וכאב)
    2- האם סיבולת תשמר את המסה שהושגה ביתר הגוף ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימוני סבולת

הוספת תגובה

• אימוני סבולת - תגובה

ד''ר איתי זיו
    22/11/2015

תרגילים כנגד משקל גוף לא ממש יכולים להחליף תרגילים כנגד משקולות חופשיות מבחינות רבות. אך כן ניתן להגיע לתוצאות טובות מבחינת כוח שריר וסבולת שריר. יש צורך בתוכנית אימון מסודרת ומקצועית ולשנות התוכנית מדי חודש בממוצע.
    חשוב להעלות עומס במידה והנך מבצע 15 חזרות בתרגילים כמו מקבילים או מתח וניתן כמובן לשלב טכניקות אימון כמו סופר סט השיטה האיטית, 21 ועוד. מומלץ בחום.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו