פיתוח גוף ובקע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיתוח גוף ובקע
    שי
    25/11/2015

אני בן 25 ויש לי בקע מפשעתי התחלתי, לא רואים כלום(אין בליטה) אבל מרגישים לפעמים כאבים בעת מאמץ, עכשיו המבנה גוף שלי רזה וצר, איזה תרגילים יכולים לפתח לי את הגוף בעיקר את החזה והידיים והחלק העליון בלי לגרום למאמץ בפשעה או בבטן התחתונה או כל דבר שקשור לבקע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיתוח גוף ובקע

הוספת תגובה

• פיתוח גוף ובקע - תגובה

ד''ר איתי זיו
    14/12/2015

ראשית צריך להימנע מכאבים בעת מאמץ. ממש כך. בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם רופא ספורט ולא לבצע תרגילים הכרוכים בעצירת נשימה משמעותית וכמה שיותר לנשוף ולשאוף באימון. תרגילים מציע שיהיו יותר בטווחים של סבולת שרירית 10-15 ואולי אף יותר בלי להגיע ל- RM ובהמשך כמובן ניתן להעלות המשקלים.
    חזה מומלץ תרגילים שיוצרים פחות מתיחה לשרירי החזה כמו תרגילים עם מוטות, שכיבות סמיכה, מקבילים ירידה עד 90 מעלות במפרק המרפק וכדומה.
    ממליץ לבנות תוכנית מסודרת עם פיזיולוג מאמץ. יש מעולים בתחום כמו: עופר קיס,, דנה אדלר, שי גרינברג ועוד.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו