כמה קלוריות שורפים בקפיצות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה קלוריות שורפים בקפיצות?
    רקדנית:)
    08/05/2008

שלום, רציתי לדעת כמה קל' בערך שורפים כל 100 קפיצות, אני יודעת שזה תלוי בהרבה דברים אבל אני רוצה הערכה בערך לדעת נניח אם אני קופצת בחבל 1000 קפיצות כמה קל' אני שורפת, אני מעדיפה לחשב לפי מס' הקפיצות ולא לפי הזמן אבל אם ניתן רק לפי הזמן אז כמה שורפים ב-10 דקות? (שבהם נניח עושים 1000 קפיצות), משקלי 50 ואני בת 18. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קפיצות בחבל

אייל אמון
    08/05/2008

כל תשובה מספרית שתקבלי אינה מקצועית!!! שריפת קלוריות תלויית צריכת חמצן, וקשורה לעוצמת ניתור, סגנון, גיל, מין, משקל, תנועת הידיים,זמן ביצוע ועוד ועוד,
    אם את מעוניינת באומדן גס, נסי לברר את הדופק הזמין והנוח למדידה, אם את באזור 180 מעל 700 בשעה (סביר להניח שתוכלי רק 7 דק'...), 140-160 מעל 500 בשעה, מתחת לכך באזור 350.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. והאם מומלץ?

רקדנית:)
    08/05/2008

עכשיו זה יותר ברור לי, תודה רבה!
    לפי מה שבדקתי לא מזמן, הדופק הגיע ל-140 בערך, אבל במצב רגיל הדופק שלי קצת נמוך, משהו כמו 60-65.. אז זה אומר שאם אני קופצת ככה כ-30 דק' כל פעם (כמובן שמידי פעם קפיצות מהירות יותר ואח"כ איטיות כדי לחיות..) אז האם זה טוב לעשות כל יום במטרה לרזות? (אני די בכושר וחוץ מזה אני רוקדת כ-5 שעות בשבוע ועושה הרבה מתיחות+גמישות במשך השבוע...)
    שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמרי על הברכיים

אייל
    08/05/2008

הייתי ממליץ לך על ריצה קלה הבטוחה יותר לבריאות ברכייך...,
    וכמובן מאזן קלורי כזה שבו תכניסי לגוף קלוריות קצת פחות ממה שהוא מוציא מידי יום, ואט אט את אמורה לפגוש את המשקל שלו ייחלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו