מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאיתי זיודודו אבו06/12/2015
לא הבנתי את התשובה
למה אם אני מבצע איי בי סי 4-5 פעמים בשבוע (ויש תוצאות)
ברגע שיש שבוע שאני בא פחות 1-2?
צריך לעשות כל הגוף
ניסתי וכשאני עושה כל הגוף באימון לא מרגיש שממצא עבודה על כל שריר
לא עדיף לעשות תמיד abc וזהו?
גם כשבא פחות מ 4?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיתי זיו - תגובה
ד''ר איתי זיו09/12/2015האימון אמור להסתיים עד שעה סך הכל. במידה ותבצע ABC ב- 3 פעמים בשבוע הרי שהמנוחה תהיה בין אימון לאימון שבוע. בעייתי ולא אפקטיבי.
רק במקרים ייחודיים של מפתחי גוף מקצוענים נעשית מנוחה של 6-7 ימים . לא במקרה זה ככל הנראה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי זיו
דודו אבו11/12/2015אבל לא הבנתי בוא ניקח דוגמאת קיצון
נניח מתאמן שבא פעם 1 בשבוע אפילו
אם יעשה כל הגוף יכול לעשות באימון רק 4 סטים לשריר גדול
אם יעשה פיצול איי בי סי יכול לעשות לשריר גדול 15 סטים
מה שאומר שהספק האימון על כל שריר הוא אחר ב איי בי סי נפח יותר גדול
אז למה חייב לבוא מנימום 4
כי כאשר עובר מעל 5 ימים עבודה בין שריר לשריר זה פחות טוב?
ועדיף לעבוד על השריר אפילו קצת שזה 4 סטים מאשר 15 סטים פעם ב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי זיו
דודו אבו11/12/2015מיקוד השאלה
נניח אני מבצע איי בי סי 6 פעמים בשבוע כל שריר פעמיים בשבוע
15 סטים
עכשיו יש שבועות שבא קצת
אני אמור להחליף את התוכנית ככה שיצא לגעת בגל שריר פעמיים בשבוע אפילו קצת סטים מכל שריר
מאשר להשאיר עבודה חזקה פעם ב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי זיו - תגובה
ד''ר איתי זיו12/12/2015אכן. אך שבוע הפסקה בין אימוןן לאימון לא יהיה אפקטיבי כמעט לכל המתאמנים. לכן אף אחד כמעט לא מתאמן ABC ב- 3 פעמים בשבוע. בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיתי
דודו אבו13/12/2015הבנתי אז במקרה שלי אדיאל היא תוכנית מתחלפת
בשבועות שאני בא
4-5-6 abc
שבועות ש 3 ab
ואם יצא 2-1
לעשות כל הגוף
לשחק בניהם לפי מספר הימים שאני בא כך שיצא לעבוד על כל שריר פעמיים או מקסימום עד הפרש של 5 ימים בין שריר לשריר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)